Längesen...

Gud va längesen de va ja skrev här då,,, fy mig! Men ja har inte haft så mycke tid, hugo har haft mycke ont i magen, så dagarna har gott åt till å trösta han, men nu är de som de är på bättringsvägen =) Hugo blir 2 mån till tor! gud va fort tiden går...

På sön kommer stoffe hem igen efter 4 v å 3 dar hos sin pappa, gissa om ja saknat han!! Men tiden har gått fort ändå, å tur är väl de! Idag har ju skickat ut inbjudningar till Hugos dop, de blir den 20 sep! Eli har hittat fram kläningen som elise tommys syster döpte sig i, den är sååå fin, de är eli själv som gjort den, den är virkad =) så de är ju lite specielt liksom. Idag vet ja inte va ja ska göra, kanske ta en tur till torsby, behöver en ny bh, å så är ja små sugen på å sola =) =) De närmar sig nu att vi ska på semester  å, om ca 3 v bär de iväg mot göteborg!! Ska bli så kul, men före så ska vi ha kallas för stoffe som fyller 10 år, gud va åren går, snart har ja en tonåring i huse hehe..

Ja de va väl inte så många rader, men nu ska ja hinna greja lite innan lillen vaknar, slänger in lite bilder på godingen min!

 I bilen på väg hem från valdres!


 Mätt å belåten !

 Mina tre älsklingar!


RSS 2.0