Sliten å dep,,

U är så trött om dagen, sover så otroligt dåligt om natten, å humöret är inte alls bra nuförtiden,, ska man inte va glad nu att man snart är i mål!? Ja känner mig bara sur å ledsen =( Har hela grav oroat mig för att knärten min ska komma förtidigt, men nu behöver ja inte va rädd för de längre för om ca 3 v så är han helt färdig å kan komma om han vill, men nu den senare tiden har ja hängt upp mig som i att magen ser för liten ut,, ibland tycker ja inte de, men då tror ja istället att de kanske är förmycke fostervatten å att bebisen ändå är liten,, Å!!! fan va trött ja blir på detta, varför inte bara va glad att livmodern verkar växa som den ska, å att han är aktiv i magen var dag som går, å så länge fostret är de så ska han få den näring han behöver å ha de bra där inne! fan vettu, kan sätta mig ner å grina så trött är ja på mig själv, å ja å tommy har de här samtalet om de var dag, ja säger, ja tror bebisen är förliten, tommy försöker motbevisa de,, att han inte spyr på mig snart,, ja hade blivit knäpp för länge sen om ja vore han iallafall! U va tråkig ja är som bara gnäller när ja skriver,, kul å läsa de liksom,, FÖRLÅT =(

Ja om vi ska prata om nått annat kan ja berätta att vi köpt ny soffgrupp, har ju velat ha de länge nu, för den grå ja hade va verkligen dassig i färgen, å så va de små fläckar i den, så ja hitta faktis en på blocket, en svart skinn, 3 sits 2 sits å 1 fotölj! hon ville ha 8000 tusen för den, men ja provade å pruta lite, å ja fick den jaggu för 6000!! va nog för att annonsen legat där typ en mån! Blev så nöjd me den, den ser helt ny ut vettu =) ett riktigt bra köp blev de. Lade i dom gråspräckliga kuddarna i den för å mysa till den lite, plus att ja köpte 4 nya ljus grå kuddar till den me igår, så de belv ännu mera mys, så nu är de så fint här så =) =)

I helgen va vi hos tommys syster, va jätte mysigt, ja å tommy hade köpt me mat som vi laga å bjöd dom på, de blev hasselbakspotatis, me fläskfile, pepparsås, å sallad! MUMS,, Sen spela vi lite kort å stre å så =)
Igår va vi me stoffe hos dok, han är fortfarande små krasslig å har denna hemska hostan,, så han fick några brustabl som ska lösa upp slemet å öppna upp luftvägarna, sen skulle dok skicka remiss till sjukhuse för å kolla på halsbandlarna, han tyckte dom verka va lite stora, så då får vi se va de blir av de!

Idag har ja fått betsa hugos säng, så nu är den klar å står i vårt sovrum =) Tänkte att ja tar blid på den när ja köpt sån mobil å hänga över å så, vill att de ska va helt klart först, å så ska vi hänga uppe en lampa på väggen ovan den, är en blå stjärn lampa =) På fre ska ja till challa som ja sagt förr, där ska ja försöka få tag i de sista nu inför födseln, för så trött som ja verkar börja bli nu för var dag som går, är de lika bra å försöka bli helt klar nu!

Nu ska ja se på sjukhuse på tven, tommy är på politik möte han. Vi hörs snart av igen,, kan bli lite glest mellan mina uppdateringar, men de beror på detta jävla humöret mitt =( men ja skriver så fort ja får ork å tid!
På återseende =)
PUSS =)

Snor snor å åter snor,,,

Herre gud hur kan man ha så mycke snor i näsa,,, har varit kloss tätt i 3 dar nu, får fan ingen luft nästan ibland,, ögonen är helt röda å uppsvullna me =( fick en ordentlig förkylning denna gången! Men ja tror att ja är på bättringsvägen åndå =) Idag for vi å handla, behövde stor handla så vi for till eda, så nu har vi massa gott i kylskåpet igen!!
Gud va denna ungen knör inne i magen, blir galen snart ja, för de verkar ju va så trångt åt han, känns obehagligt ibland, när han spjärnar emot. Mitt humör är inte de bästa om dagen heller, är mer el mindre folk ilsken, men ja tror att de kommer av att man börjar bli ordentligt sliten nu, sover dåligt om natten, ont när man går, får lite luft mm,, men nu snart så blir de väl bättre =) Tror de blir gott för stoffe å va hos far sin under påsklove, ja är inte så rolig nu för tiden, vill helst bara va ifred,, så de blir nog bäst för både han å mig, är absolut inte mening å hålla på å va sur så mycke,, men de bara är så nu, ja kan inte rå för =(
Va inom leksaksaffären där i eda me idag, vill ha en mobil över spjälsängen å ett babygym å så, men herre gud vilka priser, baby gym kosta runt 400-500 kr, å mobil 300 å uppåt! tycker de blir lite för mycke ja! så ja ska kika på nått mera ställe.

Tommy å stoffe är på fotbollsträning nu dom, tommy skulle va tränare idag =) kul för han ( stackare) Idag är de dubbel avsnitt på 20 vs 40!! kul, då har ja nått å glo på =)
Nej ja har nog inte så mycke mer å skriva om idag,, skriver igen snart!
PUSS!!

 Magen v 33 plus 4 dar,, denna tycker ja ser så liten ut,, knäpp va??!!


Sjuk=(

ÅÅÅ ja hatar å va förkyld =( näsan rinner å ögonen rinner å är uppsvullna, huve bara värker,, ja de är inte alls roligt, man har ju dåligt me ork pga grav å, å sen behöva få den här skiten,, hoppas ja är lite piggare imorgon, för ja blir verkligen folk ilsken av de här, går knappt å prata me mig utan att ja fräser,,, hugo undrar nog va de är frågan om när ja typ nyser hela tiden =) stackarn!

Igår va vi på samtal på skolan, stoffes lärare hade inte så mycke å klaga på, han jobba på bra å va duktig, kunde hända att han vart me på lite dumheter ibland, men vilken unge är inte de liksom,, så ja är nöjd me samtalet!
Efter vi varit där for vi till vinger, va å tittade efter nått å ha på mig på dopet näst nästa helg, de va inte bara lätt, inte så mycke som passar när man har den här kulan till mage =) måste ju va stretch i iallafall, men till slut hitta ja en tunika på hm =) va som leopard färgad me ljusa jord färger, den satt väldigt fint tyckte ja, så den får de bli plus leggings å stövlar! Hitta en tunika till som va på rea, men de va i storlek 34, men ja tänkte att ja kan ju pröva den, å se om den passar, å de vettu den gjorde =) hihi, lite kul att man kommer i den storleken!

Nästa fre ska ja inom jobbe å hälsa på, ska ändå köra stoffe till far sin, så marie ville gärna ses, så ja tittar inom en sväng, ska även köpa dop present till arvid då tänkte ja.
Ja a ni, 49 dar kvar nu, gissa om ja längtar,,,, ska bli så underbart å få hålla min älskade lilla bebis =) =)
Har betsa skötbordet nu, men inte tatt kort än för hyllorna är inte på plats över än, så ja tar bild när allt är klart, sängen ska me betsas, men tar de om ett litet tag.
Till helgen ska vi till tommys syster då, de blir kul, då ska ja allt va på bättringsvägen me, skönt de!
Nej gott folk, nu rinner mina ögon som bara den, så ja får skriva mera en annan dag, ha de så gott, ska gör me lite tee nu ja å hoppas på att de hjälper mot min onda hals=( uuuu va synd de är om mig hahaha!

Hejsvejs så länge <3

Så här känner ja mig idag =(

Fredag.

Helg igen, vart tar dagarna vägen,,?? å denna v har ja inte haft så mycke på pogrammet heller, men ja klagar inte, dagarna får gärna flyga förbi för mig =)
Idag har ja inte gjort nått särskilt, vi körde stoffe till pappa sin förut, men annars har de vore en lugn dag här, tommy har blivit dålig han, han snorar som bara den, så han ligger på soffan här nu å sover. Så imorgon blir de nog ingen bio ändå, men de gör itte så mycke, ja ligger gärna hemma på soffan å ser på tv å =) ska köpa hem nått gott å äta imorgon å bara ha en slapp dag å mysa vi två! inte så fel de hel.

Nu har denna lille hugo lagt sig på nått konstigt vis, har knappt kunnat gå idag, för han håller på å kraffsar nere me mutt håren, å kommer åt nerver å så,, himlar =) inte alls mysigt, tror han håller på å vänder sig än ja, han hade nog inte lagt huve ner för å stanna där resen av grav, men ja har läst de, att som andragångföderska så lägger dom sig inte ner förrän på slutet av grav, kan göra, så här snurras de nog runt än, känner de väl på hickan som han har, ena taget är de långt ner i underlivet på mig, å andra ggr är de mera uppe me revbenen, men bara han har lagt sig rätt tills ja ska föda så blir ja nöjd =)
Mamman skrev de igår at hon köpt present till hugo =) som ja ska få när han kommit, så himla kul tycker ja!!
Är så sugen på nått gott å äta ja,, men vad! har både glass å kakor, men de är inte de de suger efter,,, får spana i kylskåpe å se va som finns. Undra va som går på denna tven idag, brukar aldrig va nått ba på fre kvällar,, så synd!

Nu ska ja fixa nått å käka, ha en underbar helg!             Puss på er =)

Frissan!



Ja idag va ja iväg hos frissan en tur å fixa till luggen! Ja blev så himla nöjd alltså, tycker de vart mycke bättre än va ja hade, de liksom rama in ansiktet mera. När ja kom hem så tog ja å färga under håret på luggen så de ser mera guld brunt ut, blev bra, kul me nått annat liksom =) Ni ska få se bild!
Nu har tommy fore iväg på möte igen, en riktigt upptagen karl ja har =) Stoffe skulle egentligen på fotbolsträning idag, men han är jaggu snorig än han, så ja tyckte han skulle hoppa över de idag, för i mån va han å bada me skolan, å imorgon är de ute dag, så de blir lite mycke på en gång.

Idag laga vi lappskous här hemma, de är så gott, riktig husmanskost, ska värma lite till snart för ja orkar inte äta så mycke åt gången, har en bebis som nästan sitter i halsen på mig känns de som, får inte plats me nån mat nästan i magen =)
Skötborde har ja inte betsat än, har inte haft orken till de, men än har ja tid å få de gjort! Igår va vi på vinger me stoffe,  han skulle till tandl, de gick jätte bra där, dom tyckte han hade vita fina tänder, han hade bara ett pytte litet hål i en tand, som han ska tillbaka å borra den 16 april, men annars va de inget å klaga på, de tycker ja kändes jätte bra, å stoffe me tror ja =)
Stötte på sirpa där me, så hon hängde me oss på jysk å affären å så, hon är så söt å go, inte många ggr vi träffats så, men vissa klaffar man me direkt, hon är så otroligt lik mig i massa saker, å de är ju jätte kul =) hon skulle komma nån dag till v, så vi kan sitta å stri litt igen!
Nu har ja en bebis som trycker me foten uppe under revbenet, mycke mysigt,,, ( inte alls) men de är trångt åt lille mann nu =( men snart så, då får hon komma ut till oss å sträcka på sina små ben =)
Ja just, tommy hämta ut sina nya glasögon igår, bågarna går i svart, så de rama in ögonen så fint! Riktigt snygg vart han ; )

Börjar känna av nerverna inför förloss nu,, ja vet ju va jävla ont de är =( de va nått annat sist när man aldrig gjort de förut, då visste man ju inte va man hade å förvänta sig, visst visste man att de skulle göra ont, men inte så så  himla jävla ont!!! men de är värt de till varje pris alltså, å ja ser fram emot å få dela den upplevelsen me tommy, de kommer bli en helt otrolig dag =)
Har läst lite om smärtlindring, men ja tycker faktis inte de är så många som verkar va nått, lustgas vet ja är bra, å den är de liksom inte så mycke biverkningar me, inte påverkar de bebisen så heller. Va ju inne på epidral, men ja vet faktis inte när ja läst om den, om ja vill ha de, de kan dra ut på förloss å sluta me att man måste bruka sugklocka, å de vill ja slippa! Men men, vem vet, när ja väl är igång me förloss, så vill ja kanske ha de ändå, för de gör så ont, man vet aldrig, men som ja känner nu, blir de nog min kompis lustgasen =) hahaha,,,

Nej nu ska ja ta mig litt mat, Ha en fin kväll! Puss,,,

 Min nya lugg =) =)


Tisdag!

Ja då vare tisdag då, sitter här i soffan själv å väntar på att tommy ska komma hem, han är på möte, han ska göra hyllorna som vi ska ha över skötbordet sen =) Igår gjorde han själva skötbordet, blev riktigt bra, så ja ska ta å betsa de gråsvart när allt är klart, sängen ska oxå få den färgen, vill ju att de ska matcha =)
Igår kände ja att nu vill ja inte ha tjock rak lugg mera, så ja har tid nu på tor hos heidi, så hon ska få tunna ut den lite tänkte ja å kanske snedda den litt, kul me lite förändring, ändå om de bara är luggen, de andra håre får ho itte röra =) de håller ja på å sparar för fullt, topparna är säkert i behöv för en klipp, men ja väntar allt litt me de ändå ja, tycker inte de ser så hemskt ut.

Vi hade ju tänkt på bio på vinger till lör, men filmen gick visst inte där då ändå,, så vi får se om den kanske går på nått annat ställe, el om vi bara åker ut å äter nått got el så! Nästa helg åker vi till tommys syster på lör, å sover tills på sön, dom bor en 2 tim här ifrån, ser fram emot de, inte så ofta man ses när dom bor så långt undan,,,
Helgen efter de igen då är de dop på lille arvid, el lille å lille, han är väl tämligen stor nu! Vet inte va ja ska ha på mig då ja, blir väl å investera i nått nytt =) får spana på vinger, har ju endel fint på cubus nu som kommit in, men vi får se va de blir, nått ska ja nog hitta! Ska se om ja ser nått snyggt till tommy me, fin byxor har han, men nått frächt å ha över kanske =)
Gud för denna katten alltså, har släppt ut henne nu, de är ju faktis sol å inte alls kallt, men ändå så är de å bara sitta på denna himmla trappen å skrika! blir så irriterad över sånt ja, vi bor faktis på landet, å ja skaffa inte nån katt för å ha inne hela tiden!! aja så är de me de,,,
Nu ringde tommy så nu va han påväg hem =) Ska ta mig ett päron ja, gud va gott de är, om dom inte är för hårda el för mjuka då vill säga!

Ja ska ta kort på skötbordet så fort ja har fått betsa de å så, så får ni se =)
Ha en super fin dag=) PUSS PUSS,,


 Typ en liknande sån här lugg vill ja ha, men vi får se va hon får till!!!

Vårkänslor =)

Gud vilket väder de varit idag! tog på mig gott me kläder förut å gick ut å satte mig, stoffe å tommy va me ute, å de va så härligt att sitta å känna solen steka i ansiktet =) de är så man känner vårkänslorna kommer krypande!! Hugo va helt galen i magen, tror han gilla att ja satt å mådde så gott! Vi va väl ute i en två timmar tror ja, riktigt mysigt, blir en tur ut imorgon me om de är varmt.

Igår va vi hos farmor, va kul å se dom, va ju så längesen, men de va även lite små jobbigt, för de va nått som fattades när inte pappa satt me oss =( men va gör man,,, de är bara å göra de bästa av de hela.
Vi åt god midda å stre ett tag, sen åkte vi, tog en snar tur inom obs, va tvungen å ha lite pålägg me hem, så då fick ja tag i badbalja, två lakarn till spjälsängen, spjälskydd, å en mysig flice filt me döskallar på =) till lille godingen i magen min.
Gud va ja längtar efter denna bebisen alltså,, tycker inte tiden går nog fort! men de är väl så på slutet av grav, man blir mera otålig eftersom de ändå är så nära tills han kommer.
Ska nog sätta upp spjälsängen snart, man kan ju göra de nu, de är väl inte förtidigt?! Ja har allt från 1 1/2 mån då är ja i v 38, el 2 mån då har ja min termin datum el 2 1/2 mån då är ja i v 42, kvar av min grav, ja hoppas ju själv på att de bara är runt 1 1/2 mån kvar =) ska göra allt då för att de ska dra igång iallafall!!

Denna veckan är de inget särskilt som händer, ingen dok el nått, tommy har möten flera gåner denna veckan han, men på ons ska vi me stoffe till tandläkaren, till helgen ska stoffe till pappa sin, då ska ja å tommy kanske åka på bio på vinger å se en film som är rätt ny, den heter männ som hatar kvinnor! tar kanske å äter nått gott ute me när vi först har en liten date ; )

Nu ska ja ta mig lite kvällsmat, känner hur de kurrar i magen =) ha en fin söndagskväll gott folk! KLEM,,

 Bebismage v 32 =)



 ME!

Fredag!

Igår va ja hos barnmorskan då, de gick jätte bra, hon tog blodtrycket klämde på bebisen för å känna hur han låg, å mycke riktigt som ja hade på känn, så hade han vänt sig ner, han låg me huve mot bäckenmunnen, men hade inte sjunkit ner än å fixerat huve, så de dröjer kanske några v innan han gör de. Men de är ju väldigt bra att han har lagt sig åt rätt håll då =) Hon mätte även livmoder, den va runt 32 cm, låg lite över de strecket som liksom är ( normalt) men ja va ändå inom de fältet som oxå är normalt! Sen lyssna hon på hjärtljudet å de va me bra.
Nämde för henne om att ja får som menskramper på nått vis några ggr om dagen, men de skulle va helt normalt nu, å specielt eftersom ja är omföderska, då brukar livmodern börja träna sig lite tidigare, bäcknet va de inte så mycke å göra åt, såna bälten funka bara i enstaka fall, å hon sa de att när hugo har fixera huve så blir de nog bättre, för då hållar han bäcknet på plats! Fick papper å fylla i me, som skulle skickas till sjukhuse me lite information om mig å så, så dom kunde göra en jouranal till mig som ja har när ja kommer dit, ska ju på kontroll där den 14 april, dok ska ja till igen den 3 april, å den 23 april ska ja till bm igen! så här är de fullbokat =)

Va inom centret me igår å köpte lite mer kläder till hugo, hitta en mössa två par byxor två bodyer å två par strumpor! Titta efter spjälskydd till sängen me, men hitta inget, så ja får spana efter de på babyproffs i challa, ska ju ha badbalja å så me,, gud va ja bara skriver om denna lille, men de är typ de enda som kretsar i min hjärna för tiden, å specielt nu när de närmar sig så =)
Idag ska vi äta tacos här hemma, de är gottit de! Tror stoffe blir glad när han får veta de =)

Nu ska ja se på 20 vs 40 hann inte se de igår, så ja spela in.
Ha en fin fin helg, imorgon bär de av till grums me oss, men ja skriver nått på sön igen! PUSS,,

 Hugos kläder =)

Barnvagn =)

Idag har vi vore hos grannen å sett på barnvagnen, gud ja blev verkligen hel nöjd, ja visste ju att den borde va fin liksom, för ganska ny är den ju me, men ja hade inte vågat tro att den va så fin! å så är de bilbarnstol som hör ihop me kärran liksom , samma färger å allt, å som man kan spänna fast i vagnen å köra me =) riktigt modern grej, hon skulle skicka me instruktion så ja hade de, tror nog de kan behövas haha,,, Men iallafall så va den ljus å mörkgrå, me röda kanter liksom, skulle få köpa den för 800 bara! Men den kunde bara stå där tills ja skulle ha, å de är ju bra, för här är de så trångt ändå överallt!

Idag va eli en tur här å hälsa på, visa fram kläderna ja köpt till hugo =) hon sa de att mera kommer de allt bli, för hon kommer nog shoppa endel, för de va så längesen dom haft en liten en i familjen, så de skulle bli så kul =)
bebis kläder är ju så gulliga me, man blir helt sjuk när man ser dom,,, Ska ju till vinger imorgon till bm så då ska ja jämt kolla efter nån mössa  till hugo å så. Mamma skrev till mig en dag å fråga vilken storlek ja ville att hon skulle köpa till hugo, de är så kul när även andra börjar planerar nu, för då verkligen fattar man att snart har vi han här!

Är så gott å tänka på de, att nu är de typ en å en halv mån till de är helt ok å få bebisen, för de är ju normalt å även få 2v förtidigt, å ja blir så glad när ja tänker på de, att ja kommit så långt, en å en halv mån är ju ingenting...
För han får mer än gärna komma 2v förtidigt, än att ja ska gå över, men de spörs å se, han kommer när han är redo =) men han är verkligen efterlängtad av oss här, vi glädjer oss så för å få se han =)

Idag laga ja potatisgratäng me bacon bitar i, å sallad till, mycket gott! Blev endel kvar som ja ska värma nu sen tänkte ja. Mat är ju bara så gott!!! Till lör blir de väl midda hos farmora =) allt smakar så himla gott bort!

Nu blir de å glo på tv ett tag, ha en fin fin kväll, så hörs vi snart igen! puss puss.

 Lilla jag idag =)


Pappa 54 år idag,,,

Ja idag fyller kära pappa  år (snyft) såna här dagar är riktigt jobbiga,,, har iallafall vore å tänt ljus på graven hans,, men de va riktigt dystert på kyrkogården, va ju så mycke snö, så man kunde ju knappt komma intill graven, blir bättre till våren, när man kan plantera nått fint där å så!
Idag har ja haft besök av sirpa, hon va väl här i en 3 tim tror ja, va riktigt trevligt, vi stre som bara den =) så de ska inte dröja länge tills vi ses igen, bor ju typ 20-30 min ifrån varann, inte alls långt. Hon kände på magen min när hugo knåda runt! han är ju hel vild nu för tiden, får ju nästan små sammandragningar av att han bökar så där inne! Blir nog en riktig vildbas till unge de här haha,,
Igår ringde farmor, så ja sa de till henne att vi hade tänkt komma till lör om de passa för henne, å hon blev ju så glad, är ju evigheter sen vi såg, så de blir kul! Imorgon ska ja gå å se på barnvagnen, blir loligt de =)
Inatt har ja haft så ont i huve dom gånger ja vaknat å gått på toa, inte alls gott, men tror ja spänner mig när ja ligger å sover, så de är därför, tommy låg å såg på film igår kväll, å ja somnade som en klubbad säl, men efter några tim vakna ja å va kissnödig, å då kände ja hur galen hugo va i magen, å tommy sa de att de är inte så konstigt de, så som du snarkar, stackars lillen min, gissa vilket väsen de blir för han där inne när ja gör de =)

Ska bli intressant till tor när ja ska till barnmorsken, de har kännts som hugo lagt sig me huve ner, de är som en annan känsla i magen än va de varit, så de ska bli kul å höra om hon klämmer på magen, om de är som ja tror, för dom ggr han har hicka nu på slutet, så är de längre ner i underlivet som de känns.
Sen ska ja se på paradis hotel på norsk tv3, visst de handlar typ bara om, se på mig,, å massa snusk, men de är kul ändå, gillar lite intriger å så =)

De va allt för idag de, puss på er!

 Grattis älskade pappa på dagen din!!

Tröttis dag,,

Ja idag har ja vore så sliten,, de tog nog på mina krafter å va i kd igår, kom dit kl 12 å for hem 16, så de blev en stund, å min kropp är verkligen inte van å gå å stå så mycke, men de va nödvändigt, för bebis säng å så måste vi ha, å kroppen min blir ju inte jämt mindre tung me dagarna som går =)
Så igår fick vi iallafall köpt, spjälsäng, täcke, kudde, 2 pack lakarn,  sängkläder ( blå me elefanter) en filt, haklappar. tvättklutar, skötbordsunderlägg, en mjukis elefant, några små mjukis råttor, sen köpte ja 4 st strumpor, ett par mysbyxor, en boddy, å en kofta! tror inte ja glömt nått nu, men ja har saker kvar som ska köpas in som ja inte handla igår, som, en mobil å ha översängen, spjälskydd, babygym, badbalja, bröstpump, baby radio, nappflaska, nappar, å lite annat, så ja är inte klar än,,, =)

Har gått igenom hugos kläder idag, hur mycke han har av varje å så,  va ja behöver kanske ha mera av, så de blir väl lite flera strumpor, å så ska han ha nån snygg tunn mössa, å kanske nån mer kortarmad boddy, ska kika på vinger till tor efter ja varit hos barnmorskan. På ons ska ja nog gå upp till grannen å se på vagnen å bilbarnstolen, blir spännande! men tror helt säkert att de är jätte fint, hon har väl bara haft de till sin pojk som är runt 3 år nu, vagnen skulle va ljus å mörk grå, de låter ju bra =)

Imorgon ska tommy på möte hela dan så ja blir själv, ska jämt ta å små plocka lite här då, för på tis kommer sirpa hit å hälsar på, va evigheter sen vi sågs! så de ser ja fram emot. På efterm på tis ska vi till pappas grav, skämta me stoffe förut å sa de, på tis när du kommer från skolan ska vi till morfars grav, för han fyller år, så han ska bjuda på tårta =) man får försöka va lite rolig i de tråkiga tycker ja, annars blir man nog galen,,
Blir nog tidig kväll för mig idag, ändå om ja varit så trött idag, så har ja så svårt för å kunna vila på dagen, ja bara ligger där å glor! =) Ska iallafall bli kul å komma till barnmorskan på tor, har ju bara gått hos dok till å me nu ja, så ja ser verkligen fram emot de =)

Nu ska ja se litt på tv, sen blir de natta! Ha de gott =)

 En trött malin, som försöker possera i bilen utanför biltema =) =)

Helg igen =)

Gott gott gott,, tiden rullar på i full fart, 67 dar kvar idag till den stora dagen! Idag låg ja till nästan halv tolv, fasen man sover ju så dåligt på natten,, vet inte hur ja ska ligga ja, har så otrolig kramp i benen på morgon sidan, att ja knappt kan röra dom, jobbigt,, så då blir de att man ligger lite längre på förmiddan.
Såg på 20 vs 40 på tv norge igår, den gutten va verkligen tjäck asså =) bruna ögon å mörkt hår mmmm,, men han slår ju inte min goding då, ändå om han har blå ögon å mellan blondt hår, han är den vackraste å underbaraste som finns ändå!!!! vi passar som handen i hansken =) nog om han, men den serien tycker ja är lite rolig faktis, många av dom i 40 års ålder som ser riktigt bra ut, så man behöver inte va så rädd att man närmar sig 30 me storm steg,, man kan se bra ut som 30, 40, ja å ännu äldre, man blir så gammal som man gör sig, så är de bara! Ska bli intressant iallafall å se vem han kommer välja i slut ändan, 20 el 40!

Idag blir de jämt kålsoppa me kött hemma hos oss, visst de är martens mat haha, men ja blev så sjukt sugen på de, så de blir de me varma baguetter till, jammm..
Idag ska stoffe till far sin, så vi ska mötas kl 6 vid gränsen.
Nu har denna hunden börjat löpa å, de är så jobbigt, för de droppar blod hela tiden från henne,, gjorde ett par trosor till henne här om dan, men tror ni hon gilla å ha på sig de, nej du! dom skulle av ja, så de gick inte, men ja försökte iallafall. tog en bild av henne så ni ska få se hihi,,,


Nu ska vi spisa soppa här, vi hörs snart igen, ha en super duper helg allihop =)

 Stumpan i sina fina trosor, haha..


Torsdag!


Idag har ja vore hos dok, vi kolla mitt urin, å de såg faktis rätt bra ut för en gångs skul =) men vi bestämde att ja skulle äta en tabl om dan ett tag till, å så kanske ja slutar me dom i v 36, för de skulle inte va nån fara, å dom här är ju såna man tar förrebyggande, så då håller vi inf i schack!
Va å hämta datan igår =) hihi,lite ovant att den är så liten, men den passar mina små fingrar så bra å skriva me! så ja ångrar inte de här köpet, å ja som alltid vill ha datan i knät å så när ja ligger, de passar ju utmärkt nu när den är så liten.

Tittade på lite bebiskläder idag när vi va på vinger, dom hade så fina på lindex, men ja köpte inget nu då eftersom vi ska till kd på lör, så då handlar ja där! Vi har bestämt å mötas kl tolv, vi vill egentligen kl elva, för de är gott å få lite av kvälen hemma, inte bara komma hem på kvällen å va utsliten liksom, men liv vill kl ett, för hon ville sova lite längre på morgonen =) men då blev de tolv, så fick ingen som den ville. man måste ju kompromissa lite =) så de blev ju bra.

Skrev ju för ett tag sen att ja tyckte min mage va liten, ja sa de till dok idag, å han skratta åt mig å sa de, att ja är ju så smal i mig själv, å de är ju typ bara livmoder å bebis hela min mage, de är liksom inge extra som ligger runt ( fett) så de va inge å undra på, ja har även själv kolla i olika gallerier på näte på olika grav magar, å de är ju jätte många som har så som mig, ja ska egentligen bara va tacksamm att ja inte är stor som ett hus än, för större blir ja ju, bebisen ska ju fördubbla sin vikt nu på dom här 2 mån som är kvar. Nu är han runt 40 cm lång, å väger ca 1500g.
Såg en bild av en tjej i en artikel på näte som hade 8 bebisar i magen!! de är endel de, herre gud, dom vog runt 650g var av dom när dom kom ut, så små,, ska se om ja hittar bilden så ni får se.

Nu ska ja ta mig lite kvälls mat, va nu de blir,, hum! Ha de så gott =)

 Snacka om mage!!!

Data.

Idag har min data kommit till mamma, så vi ska ta en snabb tur dit när stoffe kommer från skolan å hämta den =) Sen ska vi jämt handla lite mat, de minskar fort i frysen,,, men de är ju så svårt å komma på va man ska handla, middas mat är så svårt, de blir dessamma hela tiden!
Imorgon ska ja en tur till dok, så får vi se hur vi ska göra me penicelinet, har bara tatt en tabl om dan, i 2 v ca nu, å ja känner inte att ja har ont, så de blir nog kanske inte värre om ja slutar helt, för hoppas de iallafall!
Å ser så fram emot lördan =) =) ska bli så kul å bebis shoppa!!!!!

Nu är de bara 6 dar till pappa min fyller år =( trist å konstigt känns de! ska åka till graven då å tända ljus. Min älskade pappa, han har snart varit borta i ett år!! de känns de inte som,,, tycker inte de alls va längesen begravningen va, el när ja fick de hemska samtalet från grums om att han gått bort, vi satt på returang i torsby me tommys föräldrar då, firade 17 maj! å så får ja de beskedet =( ja bara gråt å gråt,,, fy. Mycke som snurra runt i mitt huve då! Så ja kan ju säga som så, att ja kommer aldrig gilla 17 maj något mer, å de känns väldigt surt att de är en dag som firas så starkt här i norge, så man blir ju verkligen påminnd om den dagen,,, inge kul alls =( I år kan de hända att ja ligger på bb den dan, el att ja just kommit hem, el att ja är hemma å har gått över tiden! man vet ju faktis aldrig.
Måste snart rava mig iväg till grums å hälsa på farmor å faster me, har inte sett dom sen urnnedsättelsen,,, å de är ett tag sen. Farmor är så glad för att ja ska få en liten en =) å vem är inte de!! tihi.

De var allt för idag =) ha de gott.

 Min mage v 30 plus 2 dar =)

Så många blandade känslor..

Ja de är de ja känner inom mig nu för tiden,,, ena stunden känner man sig så lycklig över att ja snart har min lilla hugo här, men sen kommer rädslan, tänk om de skulle hända nått me han, ändå om ja är så långt på väg nu,,, å då blir ja så ledsen,, så jobbigt å känna så här =( man har liksom knytit så starka band till honom där inne i magen å ja vill verkligen inte att han ska tas ifrån mig,, men ja vet ju att oddsen för de är minimala, allt löper ju på som de ska, ändå om ja inbillar mig att magen kanske skulle varit lite större kanske, men tommy tycker bara ja är tätt som tycker de, för magen är ju stor, men ja måste liksom tro hela tiden att nått kanske är fel! himlar för mig alltså!! 
Till lör ska vi iallafall till karlstad då å handla lite till lill knärten min! blir kul =) gud ja längtar så efter å få hålla i denna lilla pojken min, å få pussa å snusa på han!

Nu har ja beställt den datan ja la ut bild på här om dagen =) ska bli riktigt kul å få en ny! visst den är liten, men de är hela charmen me den tycker ja. Va hos mamma å sov i fre, vi hade mysigt, åt mina goda stuvnings mackor å såg på tv, gick igenom bebis kläderna me som ja hade beställt från blocket, va mycke fint där me som i paketet från finn. no, men i de här va de lite större storlekar, 68 till 74, men dessa barnen växer ju så de knakar, så dom kommer han ju fort i.

Har fått hängt upp tavlorna nu i sängkammaren, bättre sent än aldrig ; ) blev riktigt bra faktis, så satte ja på dom nya sängkläderna vi fick av svärmor i julklapp! är jätte nöjd me sovrummet nu när vi fått riktig garderob å så, de har blivit lite mera ordning där,ska väl inte dröja länge innan tommy börjar å snickra ihop skötbordet som vi ska ha där me, ska betsa de i grå svart ja, å sen så ska ja ha dessa fina flätade korgorna på hyllorna över å under me bebis kläder å så i, blir nog jämt pärri de hihi,,

Nu ska ja se designe simon och tomas =) ha en fin kväll alla! Kommer en bild på sovrummet me tavlorna här,,

 Vårat sovrum =)

RSS 2.0