Valborg..

Ja idag är de valborgsmässoafton då, vi ska inte gör nått särskilt, dom firar inte sånt här i norge hel, tommy är på möte han, så ja å stoffe är home alone =) Sitter å suger på en piggelin nu, å hugo försöker studdsa så gott han kan i magen, lillen min =)

Har färga håre idag, blir så fort utväxt, å så tog ja å färga över de bruna i luggen, man tröttnar så fort när man gör lite annat me håret. Idag har de vore toppen väder ute å är än!! SOMMAR säger ja bara, satt på trappen en stund förut, men satt inge bekvämt, några ute möbler har vi inte köpt än, blir de när håkon fixat här ute, blir väl nästa v som han kommer nu,,, hum... men iallafall så satt ja inte så gott så de blev inte att man va ute så länge som man skulle ha velat! Till ons ska ja till bm igen om ja inte redan fått då, men de har ja säkert inte =( himlar,, mamma fyller 50 nästa fre, tänk om han kommer då hahaha,, de vore allt en fin present de!

Va på vinger igår för tommy va hos dok en sväng, efter de gick ja jämt på cubus, hitta ett par nästan svarta leggings men dom ser ut som lite jeans aktiga, sen hitta ja två toppar som ja ska ha när lite av magen försvinner! Ska bli så skönt å slippa denna magen, den är verkligen ivägen, försökte måla tånaglarna förut, å de va ju lättare sagt än gjort... Å så känner man sig så tung, å de är man ju me, 12 extra kg på kroppen de känns allt, benen känns som bly när man går i trappan upp till toan, å ja som ränner där så ofta å då, skulle verkligen haft en toa nere!
När tommy kommer hem ska vi laga våfflor =) stoffe får va uppe längre idag för han är ju ledig imorgon!

Nej nu ska ja se på sjukhuse, hoppas nån ska föda =) alltid lika roligt å se de!

Puss från mig!!!


.....

Idag har ja inte ens en rubrik, för ja har verkligen inget å skriva om känns de som, allt är som vanligt, ja är TRÖTT SMÅ SUR Å LITE SMÅ DEPP,,, å de är väl typ de ja gnäller om här hela tiden, kul för er å läsa =)
Ingen hugo har kommit än heller, kommer säkert runt själva datumet, så de dröjer nog lite till tyvärr!
Tommy är på möte han å stoffe ser på tv,, ja har inge å göra, å inte orkar ja göra nått heller, tycker krafterna minskar för var dag som går nu, kan typ ligga å sova hela tiden!

Till fre ska vi åka till mamma en tur iallafall, stoffe har ju ledigt från skolan då, å så ska han lämnas hos far sin kl 18.
Ska hämta hem bröstpumpen å de ja beställde från apoteket tänkte ja.
Har hängt upp mobilen över hugos säng nu, sätter in en bild så ni får se, tycker de blev jätte mysigt, längtar så till han kommer ligga i sin lilla säng, fast ja kommer nog ha han mycke intill mig i början me =)
Knör gör han typ hela dagarna i magen, har läst att dom brukar bli lungnare på slutet ja, men inte denna, de är nog en riktig vildbas hahaha,,, Men gott å känna att de är liv i han, är nog en stark en detta =)

Idag har tommy gjort min deklaration, å de är inte bara bara när ja får pengar å så från sve å grejer, mycke papper som ska skickas in till norge så allt blir rätt! Men de han räkna så kommer ja väl få tillbaka endel, för ja har betala in skatt till norge i år, men ja har ju typ mestadels varit sjukskriven å då har ja fått i från sve, å dom har tatt skatt på de, så då ska inte norge me ha skatt, så de kan bli endel tusenlappar tillbaka =) Men tommy ska väl in me lite han, så de kan hända de går upp i upp, men glad om de blir nån tusing till övers =)

De va allt för idag gott folk, nu suger de i maggen!!!
Ha en fin kväll =)
Puss,,

 Söt va, me fiskar =)

Gravmage hela 38 v

 Trött på å va gravid nu,,, KOM UT HUGO!!!

Kinan =)


Idag har ja varit endel ute, suttit å njutit solen, himmlar va den steker nu alltså =) Gott!!! Skulle egentligen laga ost å skinkpaj idag, men va inte så sugen på å laga nån mat, å vi va ändå tvungna å åka nånstanns å köpa bröd, så då blev de att vi åkte till kinan i torsby =) mmmmm,,, Ja beställde friterad kyckling me ris å sursötsås, tommy tog nån biffgryta me ris, å stoffe nudlar me kyckling å räkor å skina å massa annat!! Ja åt så ja trodde magen skulle spricka =) men de är ju BARA så gott...

Efter de for vi inom affären å köpte lördagsgodis, blev dumleklubbor å tablettaskar! Men tror inte ja orkar äta de än på ett tag. Nu sitter ja i soffan å är rätt sliten, hugo har hålligång i magen han hihi,, tänk om han kunde finna vägen ut nu, han får se till å gå mot ljuset i tunneln =) så kommer han ut till sin mamma å pappa å storebror som väntar så på att han ska komma!!!!
Imorgon blir de väl fint väder igen, så då är de ut i solen som gäller. Ja är en riktig sol dyrkare, ja bara älskar å sitta å steka mig i solen =) Hoppas vi får en fin vecka i skövde när vi ska dit på sem =) =) längtar så mycke, då ska ja åka en dag till ett ställe som heter knalleland, de ligger i borås, å de är otroligt många affärer där på ett å samma ställe, me like =) Då ska malin SHOPPA!!! tihi,,
Ja gott folk nu avslutar ja för idag, inte värst att ja fått till två inlägg idag,, inte likt mig  =)

Ha en fin kväll =) =)
Puss å kram från mig.

 Ja i solen i dag!!

Falskt alarm,,

Ville bara jämt skriva nån rad å säga att de inte har hänt nått i natt! va nog bara för värkar igår, ändå om ja nästan va säker på att nu händer de nått!! Men ja får ha lite is i magen ett tag till,,, Men snart har ja han här i vilket fall som helst =) bebisen min!!
Ska ta å gå ut i sola sen ja å få lite färg i ansiktet =) Så gott att de är så fint väder!!! Hör av mig snart igen ;o)

Ha en underbar dag!!!


Ont,,,

Ja idag har ja haft endel ont, inte så som ja brukar, de har vore kraftigare samandragningar, som börjat me onda menskramer som kommit å sprängt ända ut i ryggen, sen har de släppt å uterkommt efter ca 10 min, har varierat lite under dagen men ja har haft flera sånna i tim, å de små pressar neråt i underlivet liksom, känns som livmodern har varit hård typ hela dan, stackars hugo, blir väl ihjäl klämd där inne!
Allt detta starta idag efter ja å tommy haft samlag, idag tänkte vi att nu gör vi de, för de är ju ingen fara om de skulle starta pågrund av de. Så man får väl vänta å se om de håller i sig el om de ger me sig, kanske inte blir nått idag, men kanske inom dom närmsta dagarna, ja är iallafall redo nu känner ja, så de är bara å komma hugo =)
Så idag har ja inte gjort så mycke, direkt ja rest mig upp för å gå så har ja fått samandragning, å då har ja nästan inte orkat gå för de pressar ut i ryggen på en. Satt ute i nån tim förut, de är alltid något, så ja har fått lite sol på mig idag! Laga halva middan me, men mer orka ja inte, så tommy fick ta över.
Trött är ja som en gnu me,,, bara gnäll å höra från mig idag hahah,,,,
Tja de va väl de, ja skriver mera snart igen!

Ha en fin helg alla å njut den goa solen som äntligen kommit för å stanna =)
Puss å kram från mig!




Barnmorskan.

Idag hade ja tid hos barnmorskan igen då, vi prata lite om förlossningen å så eftersom de närmar sig så nu, hon trodde ja skulle få runt de datumet ja hade, för ja fick ju på dagen sist me stoffe.
Sen kolla hon mitt urin å de va helt bra!! herre gud, de va verkligen längesen, men ja har ju inte ätit tabl på typ en å en halv mån ändå, för ja har ju inge ont liksom, Sen tog hon blodtrycke å de va jätte bra, så hon sa de, du är ju verkligen helt frisk du =) många kan ju få lite problem me trycket på slutet av grav, så ja är glad att de är bra än så länge. Efter de kände hon på bebisen, han har inte fixera huve än men nästan, hon sa de att troligen kommer han inte göra de förrän förloss drar igång, men han har sjunkit bra ner ändå om de inte sitter bomfast.
Livmodern mätt 35 cm idag. Hon trodde han vog mellan 3 å 3,1/2 nu de hon kunde känna av å klämma runt han på magen, å ja som trott att detta blir en liten bebis!!! denna verkar ju bli större än va stoffe va, han vog 3040 å va 50 cm lång.
Så nu kan ja jag nog lägga bort dom sjuka tankarna, för hon vet nog va hon pratar om =)
Fick tid igen den 6, fick förs den 4, men då är tommy borta, så då tog vi en annan dag, å hon sa de att de är ju inte säkert att ja ens  kommer då heller =) för ja har kanske redan fått, å även hon sa att öppningsskedet brukar gå fortare vid andra grav =) u de hade verkligen varit skönt!!

Ska väl snart gå ut nu vi å plocka lite, men blev så trötta av å va på vinger så vi varva jämt ner lite innan, hungeri börjar ja bli me! Stoffe kommer inte hem efter skolan idag han, han ska på kallas å sen är de fotbollsträning, så här är de full rulle =) men bra att han har saker å göra tycker ja.
Blev att tommys pappa kommer till veckan istället å gräver, men de gör ju inget BARA han kommer!! ska bli gott å få lite ordning här ute!
Imorgon har vi inga planer, blir väl å greja ute, för allt blir inte klart idag, dåligt me sömn har ja fått i natt me, så orken är inte så stor nu känner ja!

Nej får väl få mig ut lite nu innan ja gör midda, Ha en underbar dag alla =)
Många kramar från mig!!!

 Vacker som en dag!! (Jämt som mor sin hihi)

BH =)


Idag hitta ja äntligen en amningsbh =) på lindex ska ni veta, dom hade ju F där =) kosta 280 kr då, men de är de värt!Köpte bara en, men blir väl en till så småningom.
Annars så köpte ja inget, tänker vänta me å köpa mig kläder nu till ja fått bort lite av magen å så. Då blir de nog en hel del man vill förnya i garderoben =)

Idag käka vi lasange här hemma, me sallad, de va gottit de =) imöra blir de nog fiskpinnar å potatis har ja bestämt. Ska ju till bm imorgon bitti me, ska bli kul, inte många ggr kvar nu som man ska gå där, för snart har vi lilla hugo här,  de är så många som verkar vänta  nu, på att man ska få, å de är så kul, för de är så nära nu!!!! ca 20 dar om ja inte går över då, men skulle man de så är de ju inte så länge ändå ca en mån! de överlever man =)
Ja denna lillen i magen har då inte fatta, att nu är de inte så mycke plats å röra sig på, för min mage står åt alla håll å kanter den =) men då har han de bra iallafall, så som denna sparkar el dunkar.

Till helgen kommer kanske tommys pappa hit å ska gräva lite på gården så de blir snyggare, så imorgon ska ja å tommy låna traktorn me kärra å plocka undan dreten runt väggarna här, så de bara är å börja gräva, ja orkar väl inte plocka så mycke, men ska då bidra me något iallafall, gott å va ute! Fint väder tror ja de skulle bli me =)
Idag fick ja sålt den bebishjärtljud maskinen me, ja har ju inte bruk för den mera nu, så ja fick då över hälften av de ja betala för den =) Å de är ja mycket nöjd me!!

Nu ska ja se på tv lite, tommy ska på möte han. Ha de så bra!!
Puss..

 En sliten malin me sin kula till mage =)

Trött,,,

Å är så himla trött hela tiden,, när ja vaknar på morgonen å har gått upp så är ja sliten igen efter typ 2 tim, å kan liksom gå å lägga mig igen, ja fattar ju varför de är så nu, men de är så jobbigt å tråkigt!
Åkte till torsby idag för ja skulle se efter nån bh som ja kan ha när ja ammar, va där ja va när ja köpte dom bharna som ja blev så nöjd me, men idag va de en yngre tjej där å hon verka ju inte hitta nått, så ja fick gå därifrån utan nån
=( himlar.... å de förstörde ju så klart min dag, när ja kom hem la ja mig å grina, för en bh liksom,, haha!
Men på tor ska vi till bm på vinger så ja ska se på  ett ställe där som dom kan ha sånt kanske, kan ju liksom inte bara gå på typ lindex å köpa nån heller ja,  me mina jävla klot till bröst!
Men de blir väl nån ordning på de får ja hoppas.
Tja så idag har de inte hänt så mycke, bara handlat lite å sen legat å vilat mestadels.

U va ja längtar efter hugo nu,, brukar se på sjukhuse som går på tven, å ja gråter vettni när dom föder barn där, kan liksom inte fatta att de snart är vår tur =) =) Tommy lyser som en sol han var dag nu, inte för att han brukar va sur så nån gång, men ja märker på han att han glädjer sig så inför å bli pappa, ändå om ja muttrar å kan va endel sur om dagarna, så tar han de me ett leende å försöker muntra upp mig, min älskade, man kan verkligen inte få nån bättre till pojkvän el man el sambo el va ja ska kalla han =) Varje dag så ser han på mig som om han förgudar en, å säger hur mycke han älskar mig, å att ja är hans stolthet! Så otroligt gott å höra sånna ord, man blir så glad ända in i själen. Å ja älskar han me så så mycke =) =)

Ska ta mig nått å dricka nu ja, blev inte så många rader här idag, men bättre än ingenting ; )

Ha en fin fin kväll!
Puss...

Gott att sova!!


Lördag.

Ja då vare helg igen då, känner ingen skillnad ja på dessa dagarna, alla är typ lika. Tommy for iväg runt halv sju han i morse, han skull å hjälpa far sin å skruva på grävmaskinen, ja låg gladeligen kvar i sängen, men va svårt å somna om för ja har så kramp i benen,,, inge mysigt alls.
Igår var vi på sjukhuse då på visning å kontroll, livmodern hade växt bra, låg inom normalen, hjärtat på bebisen va me bra, så de va inget å hänga upp sig i på nått vis.
Efter kontrollen så visa hon oss runt på avd, verkar riktigt mysigt där, gott att de inte är så stort.
Dom hade flera familjerum ifall ja ville att tommy skulle va kvar å sova hos mig dom dagar ja blir där, å de vill ja nog allt =) kan va gott å ha han där, för man blir ju tämligen sliten efter förloss,,
Hon sa att man kunde få akupunktur å så om man ville de, så de kanske man ska pröva, sen fråga hon hur ja födde stoffe, om ja låg el stod, me han så halv satt ja me benen i byglar, men funderar faktis på å kanske halv stå nu, kanske ha en sackosäck å luta sig i mot, har läst så mycke om att de hjälper fortare på förloss om man står på nått vis, för då får kroppen hjälp av tungdkraften! Men vi får se där å då va ja bestämmer mig för. Men hon sa de att troligen kommer denna förloss gå fortare än me första för de brukar göra de me andra barnet, men de är bara å vänta å se =) hoppas ju verkligen på att de ska gå fort, så man slipper pinas allt för länge =)

Känner mig verkligen så trött å halvesi på dåligt humör om dagarna, men man börjar väl bli lite otålig nu, å vill bli klar me denna graviditeten! Man känner sig som en flodhäst, å de hatar ja, ja vill ha min gamla kropp tillbaka nu!!
Men de närmar sig då, hoppas han tittar ut typ om nån v, de får han gärna göra alltså, för han är helt proppel där inne, å de verkar som han me vill ut för att de är så trångt.
Idag ska ja göra skink å pasta sallad, me baguetter till, lätt å gott! Frestar så me grill mat me, när man ser detta fin fina vädret, men får ta de en annan dag.
Har köpt mig nya skor me, ett par sandaler som ja ska ha när de blir varmare, har tatt bild så ni får se dom =)
Nu kommer snart tommy hem, gott,, så trist å sitta själv!

Ni får ha en fin helg, å njuta solen =)
Puss på er !!!

 Mina nya skor =) =)


Semestern klappad å klar =)

Ja nu har ja ordnat inför semestern, vi ska iväg me tommys familj, men har inte visst vart vi skulle åka, så nu igår hitta ja å tommy en stuga för 12 pers som ligger i skövde, den va ledig första v i aug! å varför valde vi skövde, jo pga att vi har ju barn me, å där kan man åka till skara sommarland bland annat, el åka in till borås å gå på djurparken, el in till göteborg å hitta på nått! så här finns de stora möjligheter att göra nått under veckan som vi ska vara där, längtar redan =) =)

Idag har ja mest legat, sovit så dåligt i natt,, så ja får passa på å vila på dan. hugo har lugna sig lite i magen nu, är alldeles för trångt å valsa där inne, men han försöker allt ibland ändå, älsklingen min! Igår tog ja faktis å packa väskan som ska me till bb, har fått mera samandragningar nu om dagarna, så en dag smäller de väl bara till, så de är lika bra å va förberedd =) Längtar både me glädje å nervositet!!!
Tog å vägde mig när vi va inom mamma i lör, allt som allt nu har ja gått upp 11 kg, så ja kan nog ta å lägga av me de att bebisen är liten, för endel av dom kg sitter på han, för de syns inte så mycke på själva kroppen på mig att ja lagt på mig så mycke! Me stoffe gick ja upp ca 13 kg, blir väl runt de ja hamnar på nu me, kan alltid hoppas =)

I lör va vi i stan hos vicky å per, va trevligt, denna arviden va lite grining, men de va nog pga att han håller på å få 2 tänder,, då blir dom ju så suriga, för han brukar ju inte va så han, han ler ju typ hela tiden!
Sön när vi skulle åka hem så skulle vi åka över kil, för tommy hade ringt på sommardäck på blocket, å han gubben skulle hålla av dom tills då, men när vi ringde på väg dit hade ju gubb jäveln stängt av mobilen, så vi tog en tur inom obs för å fördriva lite tid, å sen försöka få tag i han igen, men han svara inte, så vi fick åka hem utan däck,,,, fan vettu man åker ju inte över karlstad om man inte behöver, de är 15 mil extra de för oss!!! men så är de, man kan inte lita på alla inte.

Nä nu ska ja glo litt på tv, blir sängen tidigt idag tror ja, är så sliten,, Ha en fin kväll!!

PUSS...

 Stugan som ja bokat inför semestern =) =)

Lång fredan.

Ja idag är de lång fredan då, påsk vill säga,, lagade oss hemlagad pizza idag vi, gud va go den blev, hade på krossade tomater, stekt färsk svamp, rökt skinka å grön paprika å ost! mmmmm,,,, blir nog till å värma sig en bit ikväll me =) Imorgon åker vi till vicky å per å arviden då, ska bli mysigt,, äta massa gott å så! å kosa på bebisen inte minst =) Ska jämt inom centret före å köpa regn kläder å stövlar till stoffe, kan va bra å ha de på skolan nu innan de får torka upp ordentligt ute.

Sen ska ja jämt inom mamma en snabbis å hämta de ja beställt till hugo, två nappar en mössa å en mobil till sängen! Bröstpumpen å de från apoteket har inte kommit än. Nu är iallafall skötborde helt klart, har tatt bild, men den blev lite dålig, va så mörkt, men ja lägger in den här så ni får se ändå! Ska ta å se en film nu vi, australia el va den heter!

Blev ett kort inlägg idag, men skriver mer en annan dag! Ha en super fin påsk alla =) =)

Puss,,

 Vart nog väldigt mörkt de, men här är de iallafall!


 Här är sängen, har inte hängt upp mobilen än då.


Snuttefilt..


Idag har vi vore på vinger en sväng, va tvungen å handla lite mat å så. Va inom en leksaksaffär å köpte ett babygym me, men inget sånt där väldigt, sånt som är så dyrt, till mitt va de ingen sån filt som hörde till, men de gör ju inget! Sen hitta ja en jätte söt snuttefilt till hugo, de måste han ju bara ha =) Va inom hm me, å köpte 2 mössor till han, å så hitta ja en slippover på rean till han i en större storlek som han kan ha till hösten. Va även inom lindex, där hitta ja ett par byxor till han på rean, å två par trosor till mig som ja ska ha me på bb,, så idag har ja fyndat lite =)
Nu sitter ja här själv, tommy är på övning han, så de blir väl å glo på tv för mig! Är så förbaskat sliten så ja ser typ dubbelt,, önska veckorna kunde gå ännu lite fortare, så ja för tryckt ut denna lille bebisen. Ska bli så skönt å kunna böja sig igen utan att de är en stor boll som tar emot! Å de ska bli gott å få luft igen, för de är inte mycke ja får av de nu.

Nej har inte så mycke mer å säga idag ja, måste lägga mig ner nu, klarar knapp andas så som ja sitter nu! Ha en fin kväll så hörs vi =)
PUSS,,,

 Snuttefilten till hugo, hunden heter Patrik =)



Söndag!

Ja då va helgen snart över då, den har gått fort, igår va vi ju borta hela dagen på dop till gullungen arvid! De va så fint så i kyrkan, dom hade de i mikaelikyrkan i stan, den ligger ju så otroligt fint där me vattnet, å vädret va ju strålande =) I kyrkan så sjöng Matihas Holmgren, å han boyfreind spela gitarr, va mycket vackert, både mysiken å killarna hihi,,
Efter kyrkan va de kaffe å tårta, va så kul å få stri litt me släkten, blir så sällan man ses, så alla vill ju stri på en gång =) när de va över där for vi å stoppa i oss en pizza på amigo jam jam,, sen bar de hem, då va malin jaggu trött!
Ja å vicky betsämde att vi skulle ses i påsk, så till lör ska vi till dom å laga påskmat å se film å mysa =)

Idag vakna ja tolv!! men va vaken vid åtta tiden i morse å tog huvevärks tabl, så sen somna ja så gott å vakna så sent, men de va nog behövligt. Annars idag har ja inte gjort så mycke, mest plockat lite här, å sen har ja legat på soffan, tommy laga midda till mig förut, fiskpinnar potatis å sås, va riktigt gott! I fre va vi i challa då, va inne å stre litt me flickorna på jobbe å så, sen åt vi på mc donalds, frida å kornelija va me å, den ungen är ju bara så söt, å så otroligt lill gammal! Efter vi ätit gick vi i affärer, ja va på babyproffs å köpte en sån skylt som man kan hänga på barnvagnen som de står hugo på, ser ut som en bilskylt liksom, sen köpte ja en nappflaska som man inte så lätt ska kunna dra i sig luft när man suger. Efter de va ja på leksaksaffären å köpte en speldosa som va i en elefantmjukis, kan säga de att de går lite i elefanter till denna lillen, sängkläderna är de me de på, å så har han några andra mjukisar i elefanter, pappa älska ju de han, å sammla på de, så de har väl bleve lite automatiskt att ja köpt de till hugo.

Sen har ja skicka efter lite små grejer från babyshop på näte, två nappar som är lite coolare, en är de döskalle på =) sen köpte ja en söt mössa till han som de står Gullunge på, å sen en mobil å ha över sängen me ollika målade träfiskar! Å så har ja skicka efter lite från apoteket me, ja man kan skicka efter därifrån =) =) Beställde en bröstpump, nagelsax, duschkräm, schampo, våtservetter, tja de va väl de, så nu börjar ja få allt som behövs, ska ha blöjor me, men de är inte så brott än då.

I fre va ja hos dok me, de gick bra, han tog å kände om huve hade fixerat sig, å han sa att de nästan va de, men jävlar va ont de gjorde när han tog de greppet för å känna om de va de! blev helt öm efter,,, Blodtrycket mitt va mycket bra, å så kolla vi mitt blodvärde, å de va å bra! så nu sjukskrev han mig till förloss datumet,, å så va de sista gången ja behövde dit i grav så länge ja inte blir sjuk då vill säga, men han sa de att får ja värkar nu är de å ringa sjukhuse. Tror han me tycker att de är skönt att ja kommit så långt å att de gott bra, han har verka lite bekymrad över hur denna grav skulle bli, men nu ser de ju mycke lovande ut då =) =) Så nu blir de bara barnmorskan för mig fram till förloss!

Nej nu ska ja gå på toa=)  sen blir de tv, ska se Mitt bröllopp i dina händer sen, tycker de är jätte kul, å ja blir SÅ sugen på å gifta mig!!

PUSS PÅ ER!!

 Har ni sett något så gulligt?!!


Magen v 34 plus 5 dar


 Lite suddig blid dock,,, men man ser lite iallafall =)

Sol =)

Å nu är väl ändå våren på väg el!!?? Ja hoppas å tror de iallafall =) Mår lite bättre nu, sliten, men humöret är inte så illa. Folk tror väl man är hel knäpp som inbillar sig massa saker, att de är fel på de ena me de andra när de gäller min grav, men om ja säger som så, att har man varit igenom de som ja, me å mista så sent som i 4 mån, då blir man väldigt rädd för allt,, ändå om de inte är nån anledning å va de, men ja har den rädslan i mig hela tiden, å bara letar efter saker som kan kanske va fel! Å de är fasen inte lätt å va sån,, men ja tycker de är gott å bara får skriva av mig om de här, mina tankar om de, hur ja känner å så,, så då för ja bara låta knäpp i andras öron =)

Igår sydde ja in täcket ja köpt till hugos säng, köpte de på ikea, men de är ju ett sånt mått på de som de typ bara finns sängkläder till på ikea, de va inget vanligt standard mått, så ja gjorde om de till 80 gånger 100, då ska man kunna hitta sängkläder lättare till de, tur man har symaskin! När ja hade sytt klart å tatt på sängkläderna ville stoffe bädda iordning sängen =) tror han tycker de är riktigt kul å spännande nu när de närmar sig så =)
Va ute i loven förut å leta bland pappas saker, han hade en svart drömfångare som ja ska ha över hugos säng, stoffe har den andra drömfångaren som va efter pappa, så då har barna mina en varsinn.
Imorgon blir de en tur till challa då, ska bli kul å hälsa på på jobbe, saknar dom en heldel faktis =(
Lör blir de dop, blir trevligt! Stoffe åker till pappa sin imorgon å blir borta ända till nästa mån, han har påsklov å ska va där hela lovet! tråkigt för mig, men dagarna går så fort ändå, så snart är han hemma igen =)

Nej nu ska ja laga lite midda, stoffe är snart hemma ifrån skolan, blir hemlagade köttbullar, potatis å sås, gottit =)

Ha en underbar dag, å njut solen, nu håller vi tummarna på att våren är på väg!!!

Puss på er =)

 Är nog inte länge tills vi börjar se denna blomman i vägkanterna =)

RSS 2.0