BH =)


Idag hitta ja äntligen en amningsbh =) på lindex ska ni veta, dom hade ju F där =) kosta 280 kr då, men de är de värt!Köpte bara en, men blir väl en till så småningom.
Annars så köpte ja inget, tänker vänta me å köpa mig kläder nu till ja fått bort lite av magen å så. Då blir de nog en hel del man vill förnya i garderoben =)

Idag käka vi lasange här hemma, me sallad, de va gottit de =) imöra blir de nog fiskpinnar å potatis har ja bestämt. Ska ju till bm imorgon bitti me, ska bli kul, inte många ggr kvar nu som man ska gå där, för snart har vi lilla hugo här,  de är så många som verkar vänta  nu, på att man ska få, å de är så kul, för de är så nära nu!!!! ca 20 dar om ja inte går över då, men skulle man de så är de ju inte så länge ändå ca en mån! de överlever man =)
Ja denna lillen i magen har då inte fatta, att nu är de inte så mycke plats å röra sig på, för min mage står åt alla håll å kanter den =) men då har han de bra iallafall, så som denna sparkar el dunkar.

Till helgen kommer kanske tommys pappa hit å ska gräva lite på gården så de blir snyggare, så imorgon ska ja å tommy låna traktorn me kärra å plocka undan dreten runt väggarna här, så de bara är å börja gräva, ja orkar väl inte plocka så mycke, men ska då bidra me något iallafall, gott å va ute! Fint väder tror ja de skulle bli me =)
Idag fick ja sålt den bebishjärtljud maskinen me, ja har ju inte bruk för den mera nu, så ja fick då över hälften av de ja betala för den =) Å de är ja mycket nöjd me!!

Nu ska ja se på tv lite, tommy ska på möte han. Ha de så bra!!
Puss..

 En sliten malin me sin kula till mage =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0