Äntligen. =)

Ja himlar va ja har leta efter såna här stövlar alla har, uggs fast inte dom märkes skorna för dom är svin dyra! men där ja har sett så har de inte funnits min storlek, men nu har ja skicka efter ett par ljus bruna, men får dom den 10 dec, men de är bättre än å inte få några alls =) passade på att beställa två kläningar me när ja ändå va i farten tihi,,, dom får ja om 6 till 8 dar, blir kul, så vida de passar.

Har vore lite slapp me å skriva, men ja har inte haft ork,,,, va hos dok förra fre, å då fick ja veta att de blir inge mer jobba för mig i grav, de är pga att allt gick som de gjorde sist å ja BÖR ta de lungt denna gången, så de va de, men de ska nog gå bra, de är värt de så länge ja får behålla bebben!
Idag har vi vore å stor handla, behövde fylla på lite i kyl å frys,, ja köpte nästan 2 kg me klementiner, de är bara den sorten ja gillar, satsumas heter dom, dom som kommer senare mot jul som är mera oranga i skalet är vidriga, så ja får passa på å äta dom här nu så länge dom finns!

Prata me chefen idag me, hon är så föstående å de är så skönt, vi stre över en halv timme =) ska dit den 10 nov å fylla i några papper, ska bli kul å komma dit å spana lite, har inte vore i butiken på ca 2 å en halv mån! de är länge, saknar mitt jobb så, å va social å stri me kunderna:( aja men nu får ja bara finna mig tillrätta i min situation, så är de bara, å ja kan ju alltids åka dit å hälsa på!
Städade i min garderob idag, å i några påsar som ja lagt undan massa kläder i, va rena julafton, hitta jätte mycke som ja glömt att ja har! så nu har ja plocka undan dom mera sommriga kläderna, å plocka fram höst å vinter kläderna! Så ja ska nog ha kläder så ja klarar mig ett tag, men de är ju alltids roligt å shoppa nytt ; )
Imorgon kväll ska vi ut å äta me tommys familj, mor far syster hennes kille, bror hanses tjej plus två barn, dom skulle bjuda oss, ser fram emot en smarrig midda!!

Nä nu har ja skriv kramp, å min arm som ja hänger på har dömna bort, så detta blir allt för idag, ha de gott PUSS!!

Fin va?!

Ja idag har ja hämtat lite krafter å målat om bänken som ja har i hallen, köpte för ett tag sen en mörk hatt hylla, å tyckte då att de vore finare om bänken me va mörk, så nu har ja gjort om den från trä färgad till svart!! Mycket nöjd me resultatet = )  Å när ja ändå höll på å kladda me färg måla ja om några spegel ramar, är ju snyggt när saker å ting matchar el va tycker ni?!


SÅ HÄR BLEV DE!!

Kladdmuffins!

Här har ja prövat ett recept på kladdmuffins som ja fann.

2 ägg
3 dl socker, vill man inte ha dom så söta så ta en dl till en halv mindre.
1 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vanilj socker
4 msk kakao
pytte lite salt
100g smält margarin

Sätt ungnen på 225 g blanda ägg å socker, rör om ( inte vispa) häll i dom torra varorna å sedan de smälta smöret, blanda noga, häll sedan upp lagom mängd i formarna, för mig blev de ca 12. låt sedan stå i ugnen ca 8- 10 min, ja hade mina inne i 10 min å då blev dom inte fullt så kladdiga, så åtta min är kanske bäst! sedan när dom hade svalnat så tog ja på lite vaniljsocker! mumma = )

Så här blev mitt resultat!


Små galna bilder av familjen i tunisien.


Ge mig mina krafter tillbaka.

Vart tog mina så kallade krafter vägen som ja började känna va tillbaka! el skulle ja bara för en liten stund tro att nu börjar ja piggna till, trött på å va så sliten hela tiden, typ bara orka duscha å sen är ja slut,, ja som trodde att ja skulle orka börja jobba igen nu när sjukskrivningen går ut, men för tillfälle så ser de inte så ut, måste ju först å främst orka gå på bena hemma, men ska till doktorn på fre så får ja disskutera me han va han tycker är bäst, kanske behöver en till två v till hemma för å verkligen komma på fötter innan ja hoppar in i jobbet igen. Känns iallafall väldigt skönt att ja har en så förstående chef, inte nån som tjatar å inte fattar hur ja har de. så hon ska verkilgen ha en ros!

Ja idag har tommy min älskade laga en hel bunke me pizza sallad till mig, ja nämde ju de att ja har fått abstinens efter de, fan de smakar precis som på pizzerian!!! ja är hel nöjd ;) Har väldens underbaraste pojkvänn!! Men de hade suttit väldigt bra me en vesuvio till hihi, de har ja me lite små dilla på, gott me bara den skinkan på, lagomt me smak för mig just nu. Men nu har ja då salladen iallafall.

Ja på tor ska tommy hämta hem båten då, dom ska snart ta upp bryggan där, å nu blir de ju inte heller att man åker runt i den, så vi plockar hem den, å putsar upp den till nästa sesong:) så nöjd me köpet av den båten, den har vi haft många fina dagar i i sommar!! Börjar känna mig lite små hungeri ja, humm, va ska man äta, tror ja tar å gör ägg röra idag me ja, fast steker lite korv brevid, å så tar ja pizza sallad, gud vilken kombination haha, ja men ja gillar de å de är huvudsaken = )

Säger hej då för idag så återkommer ja imorgon,, ha de!!

Ja på min underbara båt =)

Min älskade maja.

Idag har de varit en tråkig å lessam dag, börja morgonen me å spy så klart,, sen har ja varit så förbannat trött hela dan har knappt orkat stå på bena när varit tvungen på toa, illamåendet har me plågat mig nog enormt idag, inge har smaka gott, stackars vännen min som laga lax file me potaits å sås, å ja satt bara å peta i de, de smaka så rart,, nu har ja tryckt i mig en smörgås me ägg röra, men känner hur den äckliga smaken i mun kommer krypande.

Ja idag ringde farmor då, hon lät så ledsen när ja svara å de fick ja ju snabbt veta va de berodde på, hon orkade inte ha maja längre, pappas hund, ja förstår henne väl att hon inte gör de för farmor är inge pigg för tiden, ja visste att de skulle bli så här, hade ju jätte gärna tatt henne ja, för de är ju som en del av pappa som finns kvar, men vi har hund, å nu är ja me barn å ska ha en liten, så ja har mycke som ja har de, å farmor sa de me att de blir för mycke för mig, å dom hade redan hitta en som verka bra som kunde ta henne, så ja hoppas verkligen hon får de bra där, känner mig så ledsen, för nu får ja aldrig se varken pappa el hunden! Men sånt är livet, börjar bli van nu att de är inte lätt å leva, tycker de varit så mycke nu i de sista, så nu får de va bra!

Igår va vi en sväng hos mamma, hade inte sett henne på ca 2 mån, så ja va tvungen å samla krafter å ta mig en tur dit. Tog å vägde mig när ja kom dit, de är de enda stället ja brukar väga mig på, har ju sett på min kropp att den blivit lite mindre av all spying, å nog hade ja rätt har gått ner ca 3 till 4 kg, låg på strax under 54,,, inte mycke de. Så nu får vi hoppas att ja snart börja lägga på mig lite igen. Tog å beställde pizza när vi va där å pizza sallad, gud va gott de va, men allt kom ju upp när ja kom hem dock,, men har till å me vakna i natt å känner sånt otroligt sug efter pizza sallad, hela dan har ja me kännt de, nästan som abstinäns, är väl den där ätikan ja vill åt! :) man blir ju lite små konstig av å va gravid:)

Nej nu ska ja ta å kika lite på tv å sen blir de natta!

Här är en bild på min älskade maja!


Mätt å belåten =)

Ja de är va ja är de, ligger på sänga å jäser känns de som, åt nog förmycke, idag hade vi kycklingfile å ris me curry sås å lite tzatziki till, mums!!! Idag har ja typ inte orkat göra nått, har mest legat, sov så dåligt i natt, bara drömde om pappa hela tiden, jobbigt, blir att man sover så oroligt då, men ja laga då middan så nått har ja gjort :) Ja snart har ja gått 11v då, närmar mig 3 mån! gott:) har mindre än 2 v kvar av sjukskrivningen, men de känns bra, ska nog klara att börja jobba igen, men får ta de i min tackt. Ska bli så kul å komma tillbaka till flickorna:) saknar dom verkligen. Kul att man har  hunnit piggna till innan dec i år, då kan ja me följa me på julbordet, i fjol va ja ju dålig den tiden, blev ju gravid i slute av okt då. Men i år ska ja inte missa de! Ska köpa en jätte fin klänning el nått, känner verkligen för å få göra mig riktigt fin:)

Så störande för ja mår mest illa på kvällen, får värsta smaken i munn,, blir att man typ vill lägga sig jätte tidigt så de bara får bli morgon igen! Men ja ska väl inte klaga nu när ja knappt spyr längre, men man blir ju aldrig nöjd då,,

Här nedan är de en bild på mig å smöla mi på jobbe!!


10 Veckor.

Här är min första ultraljuds bild, bebisen är 10 v. man kan se huve å armar å magen, bena kom inte me:)

Fredag.

Ja då va de jaggu helg igen då, gud va tiden rinner iväg! Har vore å lämna stoffe till micke, hans helg denna helgen. Ja idag har vi haft besök, mycket trevligt är ju inte så ofta man får de,, vi drack kaffe å åt lite kaffe bröd å stre om allt mellan himmel å jord.
Fy kändes aldrig som ja skulle somna igår, tårarna bara rann å rann, vill ha min pappa tillbaka, de gör så himla ont i en i tager så de är som nån rycker ur hjärtat på mig, känns som ja inte kan prata me nån om de heller, liksom ingen som förstår va jobbigt de är, å då blir de att man känner sig så ensam i sorgen, å hela tiden typ när ja pratar me tommy, så är de som ja håller på å ska gråta, men då blir de att man biter ihop för man ska va så himla stark hela tiden,, till å me när vi va me graven så är de som ja bara biter ihop för att ja har nån me mig, så nästa gång vi ska dit så vill ja ha lite tid där för mig själv, så ja får lätta på tårarna å även kanske säga nått, känns ju så dumt å stå å prata me pappa när nån står bredvid en, visst är väl kanske dumt ändå, men ja innbillar mig att han hör va ja säger.

Blev inte så många rader idag, men de känns som ja inte har så mycke å säga, ska gå å se på en film nu å sen blir de natta!!

Älskar dig pappa min!!


Pappa min =(


Gravsten.

Ja idag har ja vore å sett pappas grav sten, den va jätte fin, en rund natursten som va melerad i olika färger som de va in huggt pappas namn å år tal i, gråt en skvätt men de är ju inte så himla konstigt, ja kan verkligen inte fatta att han ligger där, så overkligt, nästa gång ja ska dit ska ja köpa me en jätte fin lyckta till han så han får lite ljus i mörkret som kommer smygande mer å mer

Idag har vi städat lite, ja blir ju så himla trött men ja försöker verkligen så gott ja kan, men nu är de rent å fint här, tommy har plocka å skura golvena å satt upp den nya hatt hyllan som vi köpte för ett tag sen, de blev riktigt bra faktis. Ska ta å måla om  bänken me som vi har under så den får något samma färg, tror de kommer till å bli bra ja. Känns så skönt för de känns verkligen som mina krafter är på väg tillbaka =) har längtat så efter de, de är stunder som man nästan glömmer bort att man är me barn, för man känner inge illamående eller nått!! så ja tror helt säker att ja kommer kunna börja jobba igen när min sjukskrivning går ut, men kanske på lite mindre timmar i veckan än va ja brukar ha, tror de är bäst å trappa upp.

Nu ska ja försöka hämta lite krafter å klippa min son, herre gud han är så lång hårig, så ja får ta å fixa till han lite, han ska ju till far sin me imorgon å dom är ju expertare på å hänga upp sig i allt, å ja vill inte att dom ska sätta sina fingrar i håre på han, som dom gjorde en annan gång, han är ju ingen jävla försöks kanin som man bara kan klippa hur som helst, å när man inte ens kan klippa!! aja,,

Håller tummarna på att ja får en lika bra dag imorgon som idag, får besök imorgon av pw å trude, blir kul.=)

Älskar dig kära pappa å du finns i mina tankar hela tiden, tomt utan dig i mitt liv, men de ska nog bli bra, ja vet att du har de bra nu,,,

RSS 2.0