Ska till mamma!


Japp idag åker ja å stoffe till momma då när han kommer hem från skolan! Vi ska sova där inatt, för tommy är på nått årsmöte inom politiken å ska va borta tills imorgon,, Gruvar mig lite för å köra ända till mamma, är ju så himla stel i bäcknet, de blir nått annat när man sitter bredvid, för då kan man ha lite olika sitt lägen, men de är inte så lätt när man är bakom ratten! aja, vi får se hur de går =)
Nu i tis fick ja dom bebis kläderna å bärselen ja beställt från finn.no, gud va mycke kläder de va, å fina va dom me, bärselen ser knappt använd ut! De va över en halv svart sopsäck me kläder alltså, å bebis kläder är ju inte jämt så stora, så de får plats endel, så nu har ja lite i storlek 50 till 56 å i 62!
Idag får ja me ett paket, beställde även från blocket.se mammas gubbe hämta ut de i stan åt mig förut, så ja får öppna de när ja kommer dit =) så nu ska då inte denna lille knärten min behöva gå naken hihi,,

Till sön har ja gått 30 hela veckor, nu jammen närmar de sig dagen me stort D,,, ska till ikea nästa lör å handla de ja behöver till han, lika bra å göra de nu innan man blir allt för stor å inte orkar gå alls =( så då blir de säng å lite annat smått å gott. Vi ska möta liv å palius där me, dom ska me shoppa bebis grejer! så kul att vi ska ha så nära varann =)

När ja kommer till mamma, ska ja å hon på affären å handla lite, ja har lova dom å göra mina varma smörgåsar me stuvning på, å sen sallad till! tänkte ja skulle bju dom på de ikväll =)
Har sett på ny data ja, tror min har gjort sitt snart, iallafall skärmen, den håller på å spricker i sidan, så nu kan ja inte fälla ihop den för då kan den ryka helt å hållet! Men den ja sett på är en sån mini pc, gud va söta dom är då, å dom är verkligen små,,, men ja tycker inte de gör nått, mera praktiskt å lätt användligt me liten, den ja har nu är för stor. Den ja sett på är mörk blå, tror ja ska beställa en sån från elgiganten =) va billgare å köpa på näte! Så de blir kuligt de.

Fasen i natt har ja sovit så dåligt, svårt å hitta en god ställning när man har så ont i bäcknet å höfter, de blir ju så belastat, vänder å vrider på mig hela tiden,, ska bli så skönt å kunna sova på magen igen sen! Å en sak till längtar ja till, för nu är de en 7 mån sen ja å tommy hade, ja ni vet =) vi har ju inte fått göra nått sånt pga att de kan ske nått då, men nu känner ja faktis saknaden efter de, blir ju nått som fattas liksom, å stackars tommy då, tror ja har tackla de bättre än han, el,,, han har faktis gjort de han me, tror inte många killar hade klara de så bra som han gjort, min älskade =) oj nu blev de verkligen privat snack här hahaha,, jaja så är de! Nej nu kommer snart stoffe från skolan, så då ska vi jämt upp me hunden till svärmora, sen drar vi till åmot!

Ha en fin helg alla, så hörs vi snart igen!! PUSS PUSS..

 Sån ja vill ha! 


 Eller hur är den söt =)

Snowboard.

Ja idag när tommy spana på blocket, så hitta han en snowboard till stoffe, den va hel blå typ, tror den kommer duga som den första för han! ska å möta gubben i årjäng i morgon, för han bodde i säffle, så vi får en liten bit å åka, men då kommer ja ut lite iallafall, ska plocka me liv å, så får ja stri lite me henne =) är ju inte så ofta de sker nu för tiden! Sen har ja även kika på finn.no idag, har sett efter lite bebis kläder, gör ju inget om de är begagnat! hitta ett paket som innehöll endel, storlek 56 till 62, me endel byxor å boddyer å så, å sen va de me en bärsele, av märket babybjörn, de märket är ju väldigt bra, som ny kostar en sån över 500! å här fick ja den plus massa kläder för 700 plus en 100 ca i frakt =) så de blir nog bra de!

Va å köpte present till bror igår me, å då hitta ja en ny skinnväska till mig, i typ samma färg som mina nya skor =) va en sån modell man kan hänga över huve, inte sån å ha på axeln, tycker dom är jobbiga, man går bara å spänner sig när man har en sån! Sen köpte ja ny mascara, tog å pröva den där nya maybellin The colossal volym express, tyckte faktis den va bra! 

På lör ska vi å fira daniel då, mamma undra om vi kunde ta vägen förbi å ta me mormor, så de ska vi göra, blir kul å se henne =) blir ju inte så ofta. Ska få midda å så hos mamma, blir gott de, sen blir de tårta mumma =)
Snart har denna veckan me gott, skönt, då kommer stoffe hem på sön igen, har sakna han!!!
Nu har ja läst ut den boken ja börja i förra helgen, den va så bra! ska börja i den nya ja köpte, bra att ja har en till, då har man nått å fördriva tiden me.
Ska snart ta kvällen nu, ska upp i tia imorgon, skulle va i årjäng kl 12, så då blir de inte å ligga å sova till kl 11 inte!!

Ha en fin kväll =) puss från mig...

 Mascaran å ett nagelack som ja köpte.   Nya väskan.

Tisdag.

Idag tycker ja dagen har vore dryg,, brukar annars tycka att de går fort, men inte idag, har inte gjort så mycke, plockat lite här hemma bara. Tommy har mest vore ute å greja. Ser ut som han fått ordning på golfen igen då, så att den går å köra =) är hel nöjd me de!
Just nu är ja själv hemma, tommy är å pratar me peter.
Såg ju den filmen som ja skrev om igår, den va så där, man va spänd mesta dels av filmen, men de va ändå inte så bra handling,, man vill ju ändå ha lite av de me!
Såg på sjukhuse på tv 3 förut, va en bebis som va född v 28 me, herre gud, de är verkligen en bebis! å så stor är min nu =) helt otroligt att tänka på. Imorgon ska vi kanske ta en liten tur till vinger, ska köpa nån mera present till bror tänkte ja!! Vet inte va mer ja ska skriva idag ja,, inte så mycke å beräta =(

Ska ta å läsa lite nu ja, ha de gott! puss

 Lilla ja =)


Måndag!

Hej folket =) då va de mån då! Ringde barnmorskan idag å fick en tid den 12 mars, blir jätte bra de för den 5 ska ja till dok å sen har ja tid hos dok igen den 3 april, så då blir de rätt så tät uppföljning! Idag har vi vore å handla hem lite mat, behövde fylla på lite i frysen, ska göra hamburgare till kvällsmat =) blev jämt sugen på de när vi va på affären. Ska se en film sen me som vi har, tror de va The strangers den hette, en rysare =) alltid lika roligt å se sånna filmer, älskar de, å även drama filmer!

Köpte mig en ny bok idag me, så nu kan ja bara läsa ut den ja håller på me, för nu har ja nått nytt å börja på sen direkt! Boken ja köpte idag hette innan ja dör, handlar om en ung tjej som har leukemi, som gör en lista på allt hon vill hinna me innan hon dör, tyckte den verka bra, så vi får se.
Nu är stoffe hos far sin,, så tråkigt å tomt här hemma, om inte ganska tyst =) men de blir att man saknar den där stria ändå, för man är så van å höra den hela tiden, visst känner man vissa gånger, att gud de ska bli gott nu när du ska bort några dar så ja får vila huve, men de hinner inte gå 10 min ens efter han åkt som ja redan känner att ja saknar han!!

Va på kallas igår då, käka tårta som svärmor lagat å tatt me dit, å så åt ja choklad kaka, va mumsigt =)
Idag på affären köpte ja kiwi, de är gott de, fast äter man för många så blir man helt sårig på tungan,,, köpte mig en kexchoklad me =) så de ska ja gotta mig me sen.
Inte länge tills far min fyller år nu, fyller den 10 mars, då blir han 54, på min tel hade ja skrivit 57! herre gud de skulle han sett om han vore i live, hade inte varit populärt tror ja  =) ska iallafall åka till graven då å tända ljus.
Ska bli gott till våren när man kan ha fina blommor där å så, lite trist nu på vintern tycker ja..
Drömde om han i natt, att vi skulle begrava han igen, va helt sjukt, i kyrkan va de ett bord där hans aska va upphälld i nån skål, å de som va så konstigt va att pappa va där som en vanlig levande person som vi andra, men de va ändå hans begravning, han stod å höll på me askan, ja tyckte han va jätte pinsam när han gjorde så, å blev sur på han, för han va även påverkad av ett eller annat slag,,, aja, mycke som snurrar i mitt huve om dagen tror ja! Har haft endel drömmar där ja drömmer att han är påverkad, å ja är så sur å arg på han för de, men de är väl att de ligger mycke sånt underbevist hos mig, å så kommer de fram i mina drömmar el nått..

Nu ska ja jämt ta mig en kiwi, ha en fin måndags kväll =)

Puss å hej!!

 Stoffe för ca 3 år sen! =)




Söndag.

Då går helgen mot sitt slut, å en ny vecka börjas snart. Denna vecka har ja väl inge särskilt på schemat, är bara lör som vi har nått bestämt än, ska å fira bror min, han blir 15!! jisses,, tyckte inte de va längesen han va en bebis! man kan ju bara se på sig själv me, blir 30!! i år,, de känns inte alls som ja är i närheten av de årtalet =) haha,, Nej man blir så gammal som man gör sig, brukar ja säga =)

Nu har vi just ätit midda, stripps korv å sås, me sallad, lättvindigt å slänga ihop, ska om en dryg timma köra stoffe till far sin, så tråkigt att han ska va borta hela veckan,, SNYFT!! Efter vi lämnat han ska vi till tommys bror å fira han då, blir nog inte så långrandiga där kan ja tro.
Jo igår när ja va så nere hitta ja en bok ja köpt för flera år sen som ja inte läst, å de är ju inte så rart för ja hatar egentligen å läsa, men igår gav ja de en chans, å ja tror faktis ja hade gott av de, ja blev mera lungn av de, fick nått annat å tänka på. Boken heter Vackra barn, verkar väldigt bra, har redan läst halva, de som är dumt me mig är, när ja först har hitta en bok ja gillar, då kan ja ju inte lägga den ifrån mig, å de är ju även trist när boken är slut, va ska ja göra då =( men ja ska faktis se efter en anna bok då.

Tommy greja ju me bilen igår, å de kan faktis se ut som han hitta felet till att de inte går å köra alls, så vi ska fixa den delen så får vi se, bilen kommer säkert stuttsa som den gjorde innan, men de är mycke bättre än å inte kunna köra den överhuvudtaget =) å ja har ju ändå kört me den så i 2 år. Men behåller den  de gör vi nog, så ja kan ha den till jobb å så, så har vi kombin som familjebil =)

Nu ska ja ordna mig lite, vi hörs,, kram kram..

 Jag 28 hela v på väg =) 


Lite gladare =)

Ville bara uppdatera att nu har humöret lättat lite, har fått gråta ut å vilat mig så nu känns de bättre =) så glad att ja har tommy å stoffe, min älskade pojkar!! Stoffe va hel nöjd efter å ha varit på utedag,han har ju tjata om en snowborde el hur de stavs =) men ja å tommy har sagt de att, de är svårt att åka på, men nu när dom kom hem förut så hade tommy filma på mobilen när stoffe hade åkt, han hade låna av en kompis som va där, å han åkte ju skit bra!!! så här får de nog kanske bli en sån ändå ra =)Gör mig inget å lägga pengar i sånt som han verkligen gillar å använder. Nu är tommy ute å ser om de går å få ordning på golfen, håll tummarna =)

Ska börja me mat nu ja, men vi hörs av imorgon, mys å ha de gott ikväll nu alla, känns gott att ja me fått tillbaka humöret så ja me orkar de =) ha de bra.

KLEM..

Depp,,, =(

Gud vilken underbar alla hjärtansdag,, NOTT!! Direkt ja slog upp ögonen i morse kände ja att detta blir igen bra dag,, har bara legat å gråtit hela morgonen, är först nu som ja fått på mig kläder,, å varför gråter ja,, jo pga att ja tycker de är så otroligt tomt att inte pappa finns mer,, snart ett år sen ja ja såg el prata me han,, tycker de räcker nu, han har varit borta länge nog nu, KOM TILLBAKA!! fan,, hatar å va så här dep, orkar liksom inte ta tag i mig själv då, bara ligger i sängen å mår piss,,, Skrev till mamma förut, hon skrev de att ja måste ha några såndan här dagar ibland, ja har ju ändå mist pappa min =(  Stackars lilla hugo å, han blir helt vild i magen när ja bara gråter,,
Hoppas humöret lättar utöver dagen, ja som köpt godsaker som vi ska mysa me sen, å hur rolig på en skala är ja, när ja bara gråter.
Just nu är ja själv hemma, å de är skönt för då kan ja gråta ut, tråkigt för stoffe å se mig sån, men dom är på utedag uppe hos grannen, grillar korv å så, men de är nästan för kallt för mig å va ute me mina kassa urin rör, å till råga på allt så har ja ju inga vinter kläder som ja kommer i!! de ska inte va lätt å va Malin =(  Bajs,,,,

Prata ju på att vi skulle sälja min golf, men efter tommy piffa upp den, så kändes de som varför ska vi de,, men de har vore ett problem me den, å de är att den små stuttsar ibland när man kör den, så tommy läste på nätet att de kunde bero på någon grej, kommer inte ihåg va den heter,, men iallafall så köpte vi en sån i kd på biltema när vi va där, när vi kom hem så tror du inte de va fel del då, den hade en kabel för mycke,, så när tommy va i oslo köpte han en ny på biltema där, men när han kom hem me den, så hade dom packa fel del i kartongen, så den passa ju heller inte!! fan,, så i förrgår for vi ända in till oslo igen för å byta denna jävla skiten,, kommer hem å tommy tar bort den gamla, å sätter in den nya,, de börjar bra, men när bilen blev varm då ville inte gasen, så nu funkar den inte alls!! De är inte sant vettu, nu är den varken säljbar, el körbar,, men tommy ringde till en bilverkstad idag å förklara hur bilen va, så han fick några tipps om va de kan va för fel, så han ska se på de sen,, ja hoppas verkligen att vi får ordning på den utan å behöva lägga ner jätte mycke pengar i de, men ett som är säkert de är, att ja hatar bilar!!!!!!!!!!!
Så de här bidrar ju inte i att mitt humör blir så mycke bättre.

Nu har ja en bebis som spelar harpa på mina revben tror ja =) lillen,,

Ska nog ta å vila mina uppsvälda ögon lite nu ja, å hoppas på att ja vaknar me iallafall ett litet leende på mina läppar!
Men ni får ha en underbar ALLA HJÄRTANSDAG!!
Kram från mig =)

 LOVE,,,






Fredag!

Då va helgen här igen då! herre gud =) men så kul att tiden går så fort! Idag är de rally, men vi valde å inte åka ändå, ja har så ont i högra höften när ja går å så, så de är inte värt de å åka dit å få ännu ondare, jävligt kallt är de me, så tommy kände för å bli hemma han å, stoffe hade väl velat iväg, men han börjar bli förkyld, så han har bäst av å hålla sig i ro! Känner ingen större förlust av å inte få se de.

Idag har ja en sån dag som ja känner mig som ett spöke,,, trött å blek,, men annars så har ja faktis kännt mig rätt fräch i de sista =) å de är ju gott de å känna sig lite fin! tycker de är viktigt, man mår så mycke bättre inom sig då!
Idag ska ja bara ta de lungt, ska ordna lite midda sen, blir fisk å potatis å sås, me sallad idag! nyttigt å gott =)

Ja i förr går så hade tommy spelning i oslo, de hade inte varit så mycke folk, men de va ju ändå en ons me då,, man kunde se de live från nätet, så när kl va tio satt ja å stoffe framför datan =) grabbarna gjorde jätte bra ifrån sig! Strippan såg ja inte så mycke av, scenen va för liten så hon va på golvet framför, men hon gick omkring så man såg inte så mycke! Men tommy hade ju filma, så där hade han fått me endel, pw hade me filma från en annan vinkel, så man får sett de mesta! Dom som ägde stället tyckte killarna va jätte bra, så dom ville ha dom tillbaka, fast då på en fre, å de är ju så mycke bättre, för då blir de antagligen mera folk!!
Stoffe å ja hade mys hemma vi, vi åt taco, å såg på 3 filmer! så kvällen gick jätte snabbt.Tommy va hemma igen kl halv tre på natten.

Imorgon är de alla hjärtans dag då, ja har handla hem så ja ska laga ost å skink paj, me sallad till, sen till efterätt blir de vaniljglass me varma bär =) mums,,, så här ska vi gotta oss riktigt, ja å mina killar, dom på utsidan å den lille inne i maggen =) Är så kul å se nu när de står att man har 88 dar kvar, de är faktis inte länge! känner ingen nervositet inför förlossningen heller nu, ser snarare fram emot den, me spänning! Gud vilken dag de kommer bli, me smärta å glädje å altt va de blir =)
Är så kul för man kan verkligen känna hugos kroppsdelar genom magen,han ligger så ytligt, å ja har inte jämt så mycke till fett i mellan heller, så de är typ bara bebis hela magen! Min lilla älskling, hoppas slut spurten me går bra nu, så de inte händer nått oväntat som river hela glädjen för mig, men tror nog de ska gå bra nu.
På sön har ja gått 28 hela v!!! å går där med in i sista delen av grav, 3 trimester som de heter. Underbart!

Nej gott folk, de va allt för idag! Ha en super fin fredag =)

På återseende....

 Min goda tacotallrik =)

Kontroll hos dok!

Nu sitter ja här själv å väntar på stoffe, han kommer om ca 20 min, tommy har fore till oslo,,, dom ska inte spela förrens ikväll, men dom ska dit å göra iordning först å så.
Har vore på kontroll idag, de gick bra, blodtrycke va som de skulle, bebisens hjärtljud slog som de ska, å livmodern va så hög som den ska va nu! så ja är hel nöjd me de =) hade me urin prov, men de skickar dom direkt på odling igen för å kolla hur de står till, vi gjorde upp att ja käkar typ en till två tabl om dagen tils den 5 mars, då ska ja dit igen, så får vi se hur om ja kanske ska försöka sluta me dom, sen har ja tid den 3 april igen på kontroll, men ska ringa å få mig barnmorska imorgon, för nu i den sista delen av grav så går man hos både dok å barnmorska, känns tryggt å gott ut!
 
Gud så fint väder de är ute idag då, önska så att ja orka va ute å gå, men detta bäcknet är inte å leka me, svårt nog å få på sig skorna! Himlar,,, blir å be barnmorskan om ett sånt bälte!
Nu är ja så hungerig ja så ja tror ja dör,,,, ska göra taco när stoffe kommer, gör endel så kan vi värma ikväll me =) köpte jämt en varsinn choklad me, ska inte va så mycke godis i veckan, men idag ska vi ha lite mys när tommy är borta =)

De va allt för mig för idag,, Vi hörs snart igen =)

 Jag idag, lite dålig bild kanske =(


Min nya myssa =)

Idag va vi en tur på vinger, tommy va tvungen å ha nått verktyg, så då passa ja på å ordna present till tommys bror, å även min bror som fyller den 23. Va inom hm me för ja ville ha mig en ny mysse, ska ja me på rallyn på fre vill ja ha nått varmt på huve! Där hitta ja en jätte söt basker, me tillhörande halsduk, rea va de på de me, baskern hade kosta 80 å nu 30, å halsduken 150 å nu 50!!! vilket kap va!! Halsduken va en sån riktigt lång, som man kan vira runt halsen många ggr =) rost brun va färgen! Så då ska ja nog inte frysa på dom ställena iallafall.
Blev bara en snabb tur som vi va där, bäcknet va inge vidare å gå me idag, de blev verkligen baby stepps för mig,,, gick som en snigel =) haha..

Imorgon åker tommy bort redan runt halv två =( han ska till oslo me bandet å ha ett gigg på kvällen, så ja å stoffe blir ensamma hemma, ska till dok före imorgon innan han åker, på sån kontroll bara, sen ska ja handla nått gott som ja å stoffe ska äta, tror de blir taco, va verkligen längesen vi hade de!
Skulle verkligen ha velat va me på de här gigget, för denna gången har dom slagit på stort, dom har hyrt in en brud från oslo som jobbar som strippa, som ska dansa i två av låtarna, jämt för å liva upp de hela lite extra, å de kan ja tro de gör!! Men dom kommer spela in de, så ja kommer allt få se de ändå! Blev lite små putt när tommy nämde att dom hade tänkt å ha me en tjej så, man känner sig ju så ful själv nu om dagarna, å så ska de me en brud å visa tuttarna liksom som min tommy kommer se =( aja, ja vet att han gillar mina bäst, tror ja har endel större än henne me nu, F liksom i kupa haha,,, men de är inget ja är stolt över, för ja hatar big bobis!

I sön när vi hade varit i kd fick vi lite dötid över innan vi skulle hämta stoffe, så ja for inom affären i stan å köpte en jätte söt nalle, plus en bukett me blommor, å sen åkte vi å överaska smöla mi (Michaela) ville muntra upp henne lite efter op som hon gjort, hon har ju haft så ont stackarn,,, hon verka bli jätte glad när vi kom =) alltids roligt å göra någon glad me lite blommor å så! Vi va väl bara där i en halv tim, mera tid hade vi inte, men de va då bättre än inget =)
Idag är stoffe hos en kompis å leker efter skolan, så han kommer väl hem ikväll lagom tills han ska lägga sig.
Tja va ska man laga till midda idag då tro,,, kanske nån gratäng me kassler,  el nått annat, svårt detta ibland, vi får se va ja slänger ihop,,

Nej de va allt för idag, ha de så gott!! =)

 Min nya myssa =)              Myssan me halsduken =)


Måndag.

Ja då va de en ny vecka då! Idag har inte ja gjort så himla mycke, tvättat lite kläder å plockat lite här bara, tommy har vore på möte han, å stoffe på skolan, å nu är tommy på övning! Han har ett ganska packat schema =)

Fy tycker inte ja får nån luft, men de är nog livmodern som blivit ganska hög, så den stänger av lite av luften för mig, jobbigt är de iallafall,,, Måste ju ha nått å klaga på hi hi,,,

Va ju mening att vi skulle ta oss en tur i lör, ut å kika lite, men tommy skulle på nått möte me peter före, å han lova å hinna hem så vi kunde åka, affärerna skulle stängas sex, men min kära tommy kom inte hem förrän kl halv tre!! gissa om ja va besviken å ledsen,,, men de va egentligen inte väder å åka nånstanns heller, för de bara vräkte ner snö! men ändå,,, va inge kul när vi liksom hade bestämmt,, så ja gick å la mig å sura = ( typ i två timmar!! sen gick ja ner å då va ja inte sur längre =) så vi tog oss en tur till vinger å köpte lördags godis å hamburgare =) så dagen blev allt räddad ändå.
Älskar ju min rompis, å vill ju inte va sur på han, vi bråkar typ aldrig, så de kändes inge bra å va sur, å ja vet att de mötet va viktigt å va tvunget å göras då! men för å plåstra om mina sår så sa tommy att vi kunde åka till karlstad, så igår tog vi oss en tur dit!
Va på mitt i city, köpte en jätte bra vår jacka som ja kan ha hela grav, för de va en sån vid modell =) sen for vi på biltema, men då satt ja i bilen, blir så fort sliten av å gå, så ja vila upp mig där för å orka ta en tur in på obs, där fick ja tag i en topp, å sen ett par örhängen! så ja va nöjd =) Nästa gång vi ska till kd så är de ikea som gäller, handla till bebisen!! längtar så,,,,

Idag laga ja min pasta sås, innehåller, färsk svamp bacon krossadetomater grädde cremfrech buljong oregano, tja de va väl allt, mycket god iallafall, till de hade vi pasta skruvar.

Till fre är de rally då, tommy har fått gratis biljetter till oss, fasen en biljett kostar 250 spänn liksom,, men de är nere på vinger me travbanan, å då kanske ja orkar me en sväng, för där behöver man inte gå så långt för å få se, så de blir väl en liten sväng för lilla mig ändå ra =)
Sön ska vi till tommys bror igen på kallas, då är de han som ska firas!
Stoffe åker till micke igen han på sön, han ska va där under vinterlovet, tråkigt,,, men men, då får ja ha han så nästa år!

Fick inbjudan till arvids dop idag, de är den 4 april, gissa om ja kommer va stor då!! är i v 35 då =) kul!!
Nu har hugo hicka igen, man känner liksom att de små studdsar där inne, mammas lilla pojk, längtar så efter han nu så ja blir tokig, men de är väldigt mysigt å ha han i magen me =) blir nog lite tomt sen när han kommit ut.

De va de jag hade på hjärtat idag. Ha de gott  =)

 Jag idag, oj oj va magen såg stor ut =) haha

Nice skor =)

Idag va vi ju på vinger en sväng, va på apoteket, å så fixa ja present till ida marie, hitta tre snygga toppar till henne, va 70% på dom, så de blev ju värsta kapet!! tror hon kommer bli nöjd =) själv hitta ja jämt en klänning me polo hals för 60 kr, den va svart vit röd rutig, kul när de är så billigt, ska ju iväg en tur imorgon ja å tommy å spana lite, ja skulle ju ha mig nya skor hade ja tänkt, men idag när vi va på vinger gick ja jämt inom dna, å där stod dom!!! jämt sånna som ja vill ha =) dom hade kosta 1000 spänn, men nu va de halva prise, så ja slog till direkt, varför vänta tills imorgon när ja såg ett par idag liksom.

Sitter å väntar på att tommy ska fixa iordning sig, ska åka å lämna stoffe, sen ska vi till tommys bror å fira tösa. Stör mig lite på att de små svider i underlivet på mig, rädd att urin inf är på g igen nu när ja trappat ner, el är de bara jag?!!,,,, men ja tar nog 2 tabl ja istället för 1 tills ja ska till dok på ons, så får vi ta ny test å se va vi ska göra. Detta är ju sådana tabl som man kan äta i förebyggande syfte, å inte ska dom ha nån inverkan på bebisen heller, så de är ju bra, men de känns inte så kul å käka så mycke tabl ändå, men nu börjar de närma sig förlossning, å då slipper ja den här skiten!!!
Ska bli så jävla gott, då skiter ja i om de svider å gör ont, för då handlar de bara om mig, å de är inte lika viktigt som nu när ja har hugo i magen!

Nu hinner ja inte skriva mera, slänger in en bild på mina skor =)

HEJ HEJ -----<@


Sjukling,,,

Idag ringde stoffe från skolan å ville hem, han mådde illa, så tommy for å hämta honom! Han såg rätt hängig ut när han kom hem, men tror han piggnat till under dagen, han har inte spytt el så, så de är ju bra, är han så här pigg imorgon så blir de skola igen, tror han vill de själv me =) han har vore rätt rastlös här idag!

Tommy har fore på politik möte han, å blir borta hela kvällen, har en film här som ja ville se idag, men ja tänker inte se den själv inte, är en skräckis,,( Mirror) å då blir malin mörkrädd! HAHA,,
Prata me sirpa förut över msn, vi har bestämt att när ja fått hugo, ska vi börja trimma =) kul å göra de ihop me nån, annars är de så lätt å bara strunta i de! men nu blir de andra bullar =) Vi sa de att nu får vi se till å träffas, herre gud, va ju hur länge sen som helst sen vi sågs,,, fy skämms på oss, å så bor vi typ bara 20 min från varann, å båda har bil å körkort, de är till å va lata!!! Hon skulle kanske ta en tur hit till veckan =)

Idag fick de bli pasta å köttfärsås här, lätt å fort å slänga ihop, stoffe fick bestämma middan! Imorgon ska han till pappa sin igen, vi ska på barn kallas efter de hos idamarie, måste fixa present till henne imorgon när ja ändå ska en tur på appoteket, inte present därifrån då haha, men på centret! 

Ringde å hörde om urin odlingen idag, å den såg faktis bra ut! så nu tar ja bara en tabl i förebyggande syfte, så får vi se hur länge de går innan de är tillbaka!

Nu ska ja se en film på teven, men hörs snart igen, på återseende =)

 Jag å sötis ( Sirpa) på fest 16 maj i fjol!!


Grattis Liv.

Ja idag körde liv upp till körkortet,,, va så nervös i morse innan ja hörde ifrån henne, men jaggu klara hon de!! så grattis grattis till dig =) har även haft mina tankar hos en annan person idag ( smöla mi) som är iväg å gör något som ja inte tänker skriva om här för de är privat,, men ja har tänkt på henne hela dan, väntar på att hon ska höra av sig så ja får höra hur de går me henne!
I morse vakna hugo i magen kl halv fem, sen efter de tror ja han knappt har sovit, ja klarar heller inte sova när han håller på så, känns som han vänder runt på hela magen! min älskade lilla bebis =)

Idag kom stoffes mobil som vi beställt till han, de blev en nokia, den som kallas musikmobil, han vill ju ha mest möjligt me låtar han på tel, å den gamla som han hade, har mer el mindre gjort sitt tror ja =) han sken som en sol när han kom hem från skolan å fick den!

Fick sms av grannen siv idag som ja troligen ska köpa barnvagn av, hon har ju en kille på 2år el nått hon, så hon skrev de att hon hade kläder från han va 1 år å uppåt som ja kunde få! ja blev jätte glad, är ju jätte bra när man kan ärva så!

Till lör har ja bestämt att ja å tommy ska åka ut en sväng å äta å kika lite i nån affär, vill komma ut jämt lite, blir galen av å bara gå hemma, vet inte vart de blir, men inte vinger el challa iallafall!! Ska se efter andra skor, trött på dom där uggsen ( kopior) de är som å knalla runt i tofflor känns de som, vill ha en skinn stövel utan klack, brun, så vi får se va de blir.

Nu har vi jämt käka midda, fisk å potatis me sås, gott! Tommy har fore på övning nu han så ja å stoffe är själva hemma, köpte sån havreflan kakor me choklad emellan på affären förut, blir nog en sån sen me mjölk till, sen, mumma=) Känner mig rätt öm i underlivet idag, men de är nog pga att han bökar så där inne, ska ringa ner till dok imorgon å höra om dom fått svar från urinodlingen, är ju över en vecka sen nu, har ju trappa ner tabl till 2 nu, men de är som att när ja gör de känns de som de börjar svida i underlivet igen, men de kan va att ja känner efter så mycke me, å är så rädd för att de ska komma tillbaka rejält, men vi får se va odlingen visar.

Blir nog tidigt kvällen idag, känner att ja är så trött, å då tar de på humöret, tycker inte om å va grini =( men men,, man har tyvärr sånna dagar! Nej nu får de nog bli en kaka, har faktis blivit duktigare me sötsaker under veckan, vill helst bara äta de på lör, inte bra för kroppen me alla dessa sötsaker! men ja har inte åte något sött denna v, så nu är ja värd en kaka =)

Hej hej hörs snart igen!!

Tisdag.

Idag har ja varit ensam hemma hela dan fram till tre, tommy har vore på nått jobb, å stoffe i skolan. Men de kan va gott ibland me å vara lite för sig själv, känner att humöret har vore lite knakigt några dar, fast de går så upp å ner under dagen, går inte å är sur hela tiden, men tror ja är sliten å även rätt rastlös,,, vill göra så mycke, men kroppen orkar inte! HIMLAR,, men sen när hugo tittar ut, då ska vi ut å motionera =) å vi ska åka på shopping å göra saker, för då bör min kropp börja bli normal igen!

Titta ju på gamla kort igår som tommy hade på sin data, å ja är ju rätt fixerad ner de gäller min vikt, men herre gud alltså, de va så många bilder där ja ser rätt å slätt sjuk ut! de ser inte alls bra ut å va jämt trå smal som ja va där, å de ja hänger mig mest upp i, är att ja tycker att ja har som en dubbelhaka haha, ja vet, ja är tätt, el som sagt väldigt fixerad,,, men när ja såg på dom bilderna när ja va så väldigt smal, så nog fasen va de som ja hade den hakan ändå, så de är nog bara att inse, den blir ja inte av me, de är bara endel av min ansiktsform, tråkigt men sant! ska ja få bort den så är de operation som gäller, å så illa är de ju inte!! Men ja fick då se att de gör inge om ja inte går ner till mina 57 när grav är klar, runt 59/60 räcker, ja är ju ändå 171 cm lång,, men vi får väl se, lätt å säga nu, innerst inne så veta ja, 60 kommer kännas för mycke tyvärr =( himla dumma hjärna som ska spöka så för en, dom som inte har de problemet själv, har ingen aning om hur de är, tycker bara man är dum som håller på å tänker så,, men vi är olika, så är de bara! nog om de.

Idag käka vi stripps, strimlad kassler å lök me grädd sås å sallad! va gott, men är inte alls lika matlusten som ja vore förut,,, men man behöver inte äta jämt hela tiden heller då, som ja gjorde ett tag hihi =)
Ja imorgon kör kära kusin upp till körkortet då! NERVÖST, ja känner verkligen me henne! ska bli spännande

De va allt för idag, nu ska ja surfa vidare på nätet =)

TJO FLÖJT!!

 Ja idag!

Ja å maja =(

Hitta två bilder på tommys data som han tatt på mig å maja, den hunden som pappa hade, bilden är togen 2 dar efter pappa dog :( så trist å tänka på, tårarna började trilla direkt,,,, Saknar han så mycke, men tiden har faktis gott väldigt fort ändå, är ju inte länge tills de är ett år sen de hände, den 17 maj... Blir en trist dag! Men pappa finns me mig i mina tankar varje dag =) de är tur man har massa roliga minnen som man kan tänka på, är endel tråkigt me å tänka på, men man får komma ihåg dom bra minnena som vi fick uppleva tillsammans.
Ja minns va roligt han tyckte de va när ja skulle få stoffe, å för stoffe va ju morfar allt när han va liten =) tråkigt att han inte kommer få träffa hugo, men ja vet att han finns me oss å ser, ändå om inte ja ser han!
Älskar dig så otroligt mycke pappa min, å de är konstigt att du inte finns mer, är som hjärnan inte vill ta in de, å fatta de helt, men detta va ju de du ville själv, så ja får försöka tänka på de, att nu har du äntligen fått ro å frid i kroppen din!

 Du å ja maja...


Nu börjar nedräkningen =)

Idag är de prick 100 dar till lillen ska komma, så nu börjar nedräkningen på allvar, nu kan ja se lite av ljuset i tunnel, hahaha,, nej då men, men skönt att de är två siffrigt nu snart.
Ja då va de söndag igen så, alltså himmel va dagarna går, vet ja säger de ofta, men ja blir lika förskräckt var v som flygit iväg, nu är de liksom feb, å våren börjar närma sig =)

Igår va vi hos mamma, vi käka pizza å tårta, mycket gott =) =) Ja hade me en liten present till faro, hade lagat den själv, tycker den va jätte frän, ja hade tatt en kruka, å den fyllde ja me hårda lakrits grodor, sen satte ja en gurka i, å i den stack ja tandpetare me godisar på hihi, dom tyckte den va jätte skojig!!
Vi visa bilen me för dom, å dom tyckte den va jätte snygg! å de är den ju verkligen =) är så nöjd, den är så himla go å åka i, lite annat än den lilla golfen å så, hoppas på å få den sold ganska snabbt, ska sätta ut annons på att den som bjuder högst över 10 tusen får köpa den, mindre än 10 vill vi helst inte ha, men tycker att vi borde få de iallafall, den är ju besiktat i ett år till å så!

När vi åkte hem igår for vi inom challa jämt, ja va verkligen tvungen å ha några längre linnen, allt glider ju upp över denna magen =) köpte två längre på bikbok, ett grått å ett marinblått, bra pris va de me, två för 99 kr! sen köpte ja dom dära jeans leggingsen, titta ju på dom sist men dom verka så hårda, men igår pröva ja dom ( de va jobbigt) men iallafall så va dom goda å ha på sig ändå, dom är lite tjockare än vanliga leggings å de är ju bra.

Nu ska ja få tommy till å hänga upp några tavlor vi köpte på centret igår, ska ha dom över sängen =)
men ha en fin sön kväll så hörs vi snart igen!!

 Jag i dag, mys kläder =)      ME!!           Bebismage =)

RSS 2.0