Snowboard.

Ja idag när tommy spana på blocket, så hitta han en snowboard till stoffe, den va hel blå typ, tror den kommer duga som den första för han! ska å möta gubben i årjäng i morgon, för han bodde i säffle, så vi får en liten bit å åka, men då kommer ja ut lite iallafall, ska plocka me liv å, så får ja stri lite me henne =) är ju inte så ofta de sker nu för tiden! Sen har ja även kika på finn.no idag, har sett efter lite bebis kläder, gör ju inget om de är begagnat! hitta ett paket som innehöll endel, storlek 56 till 62, me endel byxor å boddyer å så, å sen va de me en bärsele, av märket babybjörn, de märket är ju väldigt bra, som ny kostar en sån över 500! å här fick ja den plus massa kläder för 700 plus en 100 ca i frakt =) så de blir nog bra de!

Va å köpte present till bror igår me, å då hitta ja en ny skinnväska till mig, i typ samma färg som mina nya skor =) va en sån modell man kan hänga över huve, inte sån å ha på axeln, tycker dom är jobbiga, man går bara å spänner sig när man har en sån! Sen köpte ja ny mascara, tog å pröva den där nya maybellin The colossal volym express, tyckte faktis den va bra! 

På lör ska vi å fira daniel då, mamma undra om vi kunde ta vägen förbi å ta me mormor, så de ska vi göra, blir kul å se henne =) blir ju inte så ofta. Ska få midda å så hos mamma, blir gott de, sen blir de tårta mumma =)
Snart har denna veckan me gott, skönt, då kommer stoffe hem på sön igen, har sakna han!!!
Nu har ja läst ut den boken ja börja i förra helgen, den va så bra! ska börja i den nya ja köpte, bra att ja har en till, då har man nått å fördriva tiden me.
Ska snart ta kvällen nu, ska upp i tia imorgon, skulle va i årjäng kl 12, så då blir de inte å ligga å sova till kl 11 inte!!

Ha en fin kväll =) puss från mig...

 Mascaran å ett nagelack som ja köpte.   Nya väskan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0