Grattis Liv.

Ja idag körde liv upp till körkortet,,, va så nervös i morse innan ja hörde ifrån henne, men jaggu klara hon de!! så grattis grattis till dig =) har även haft mina tankar hos en annan person idag ( smöla mi) som är iväg å gör något som ja inte tänker skriva om här för de är privat,, men ja har tänkt på henne hela dan, väntar på att hon ska höra av sig så ja får höra hur de går me henne!
I morse vakna hugo i magen kl halv fem, sen efter de tror ja han knappt har sovit, ja klarar heller inte sova när han håller på så, känns som han vänder runt på hela magen! min älskade lilla bebis =)

Idag kom stoffes mobil som vi beställt till han, de blev en nokia, den som kallas musikmobil, han vill ju ha mest möjligt me låtar han på tel, å den gamla som han hade, har mer el mindre gjort sitt tror ja =) han sken som en sol när han kom hem från skolan å fick den!

Fick sms av grannen siv idag som ja troligen ska köpa barnvagn av, hon har ju en kille på 2år el nått hon, så hon skrev de att hon hade kläder från han va 1 år å uppåt som ja kunde få! ja blev jätte glad, är ju jätte bra när man kan ärva så!

Till lör har ja bestämt att ja å tommy ska åka ut en sväng å äta å kika lite i nån affär, vill komma ut jämt lite, blir galen av å bara gå hemma, vet inte vart de blir, men inte vinger el challa iallafall!! Ska se efter andra skor, trött på dom där uggsen ( kopior) de är som å knalla runt i tofflor känns de som, vill ha en skinn stövel utan klack, brun, så vi får se va de blir.

Nu har vi jämt käka midda, fisk å potatis me sås, gott! Tommy har fore på övning nu han så ja å stoffe är själva hemma, köpte sån havreflan kakor me choklad emellan på affären förut, blir nog en sån sen me mjölk till, sen, mumma=) Känner mig rätt öm i underlivet idag, men de är nog pga att han bökar så där inne, ska ringa ner till dok imorgon å höra om dom fått svar från urinodlingen, är ju över en vecka sen nu, har ju trappa ner tabl till 2 nu, men de är som att när ja gör de känns de som de börjar svida i underlivet igen, men de kan va att ja känner efter så mycke me, å är så rädd för att de ska komma tillbaka rejält, men vi får se va odlingen visar.

Blir nog tidigt kvällen idag, känner att ja är så trött, å då tar de på humöret, tycker inte om å va grini =( men men,, man har tyvärr sånna dagar! Nej nu får de nog bli en kaka, har faktis blivit duktigare me sötsaker under veckan, vill helst bara äta de på lör, inte bra för kroppen me alla dessa sötsaker! men ja har inte åte något sött denna v, så nu är ja värd en kaka =)

Hej hej hörs snart igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0