Fredag!

Då va helgen här igen då! herre gud =) men så kul att tiden går så fort! Idag är de rally, men vi valde å inte åka ändå, ja har så ont i högra höften när ja går å så, så de är inte värt de å åka dit å få ännu ondare, jävligt kallt är de me, så tommy kände för å bli hemma han å, stoffe hade väl velat iväg, men han börjar bli förkyld, så han har bäst av å hålla sig i ro! Känner ingen större förlust av å inte få se de.

Idag har ja en sån dag som ja känner mig som ett spöke,,, trött å blek,, men annars så har ja faktis kännt mig rätt fräch i de sista =) å de är ju gott de å känna sig lite fin! tycker de är viktigt, man mår så mycke bättre inom sig då!
Idag ska ja bara ta de lungt, ska ordna lite midda sen, blir fisk å potatis å sås, me sallad idag! nyttigt å gott =)

Ja i förr går så hade tommy spelning i oslo, de hade inte varit så mycke folk, men de va ju ändå en ons me då,, man kunde se de live från nätet, så när kl va tio satt ja å stoffe framför datan =) grabbarna gjorde jätte bra ifrån sig! Strippan såg ja inte så mycke av, scenen va för liten så hon va på golvet framför, men hon gick omkring så man såg inte så mycke! Men tommy hade ju filma, så där hade han fått me endel, pw hade me filma från en annan vinkel, så man får sett de mesta! Dom som ägde stället tyckte killarna va jätte bra, så dom ville ha dom tillbaka, fast då på en fre, å de är ju så mycke bättre, för då blir de antagligen mera folk!!
Stoffe å ja hade mys hemma vi, vi åt taco, å såg på 3 filmer! så kvällen gick jätte snabbt.Tommy va hemma igen kl halv tre på natten.

Imorgon är de alla hjärtans dag då, ja har handla hem så ja ska laga ost å skink paj, me sallad till, sen till efterätt blir de vaniljglass me varma bär =) mums,,, så här ska vi gotta oss riktigt, ja å mina killar, dom på utsidan å den lille inne i maggen =) Är så kul å se nu när de står att man har 88 dar kvar, de är faktis inte länge! känner ingen nervositet inför förlossningen heller nu, ser snarare fram emot den, me spänning! Gud vilken dag de kommer bli, me smärta å glädje å altt va de blir =)
Är så kul för man kan verkligen känna hugos kroppsdelar genom magen,han ligger så ytligt, å ja har inte jämt så mycke till fett i mellan heller, så de är typ bara bebis hela magen! Min lilla älskling, hoppas slut spurten me går bra nu, så de inte händer nått oväntat som river hela glädjen för mig, men tror nog de ska gå bra nu.
På sön har ja gått 28 hela v!!! å går där med in i sista delen av grav, 3 trimester som de heter. Underbart!

Nej gott folk, de va allt för idag! Ha en super fin fredag =)

På återseende....

 Min goda tacotallrik =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0