Tisdag.

Idag har ja varit ensam hemma hela dan fram till tre, tommy har vore på nått jobb, å stoffe i skolan. Men de kan va gott ibland me å vara lite för sig själv, känner att humöret har vore lite knakigt några dar, fast de går så upp å ner under dagen, går inte å är sur hela tiden, men tror ja är sliten å även rätt rastlös,,, vill göra så mycke, men kroppen orkar inte! HIMLAR,, men sen när hugo tittar ut, då ska vi ut å motionera =) å vi ska åka på shopping å göra saker, för då bör min kropp börja bli normal igen!

Titta ju på gamla kort igår som tommy hade på sin data, å ja är ju rätt fixerad ner de gäller min vikt, men herre gud alltså, de va så många bilder där ja ser rätt å slätt sjuk ut! de ser inte alls bra ut å va jämt trå smal som ja va där, å de ja hänger mig mest upp i, är att ja tycker att ja har som en dubbelhaka haha, ja vet, ja är tätt, el som sagt väldigt fixerad,,, men när ja såg på dom bilderna när ja va så väldigt smal, så nog fasen va de som ja hade den hakan ändå, så de är nog bara att inse, den blir ja inte av me, de är bara endel av min ansiktsform, tråkigt men sant! ska ja få bort den så är de operation som gäller, å så illa är de ju inte!! Men ja fick då se att de gör inge om ja inte går ner till mina 57 när grav är klar, runt 59/60 räcker, ja är ju ändå 171 cm lång,, men vi får väl se, lätt å säga nu, innerst inne så veta ja, 60 kommer kännas för mycke tyvärr =( himla dumma hjärna som ska spöka så för en, dom som inte har de problemet själv, har ingen aning om hur de är, tycker bara man är dum som håller på å tänker så,, men vi är olika, så är de bara! nog om de.

Idag käka vi stripps, strimlad kassler å lök me grädd sås å sallad! va gott, men är inte alls lika matlusten som ja vore förut,,, men man behöver inte äta jämt hela tiden heller då, som ja gjorde ett tag hihi =)
Ja imorgon kör kära kusin upp till körkortet då! NERVÖST, ja känner verkligen me henne! ska bli spännande

De va allt för idag, nu ska ja surfa vidare på nätet =)

TJO FLÖJT!!

 Ja idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0