Semestern klappad å klar =)

Ja nu har ja ordnat inför semestern, vi ska iväg me tommys familj, men har inte visst vart vi skulle åka, så nu igår hitta ja å tommy en stuga för 12 pers som ligger i skövde, den va ledig första v i aug! å varför valde vi skövde, jo pga att vi har ju barn me, å där kan man åka till skara sommarland bland annat, el åka in till borås å gå på djurparken, el in till göteborg å hitta på nått! så här finns de stora möjligheter att göra nått under veckan som vi ska vara där, längtar redan =) =)

Idag har ja mest legat, sovit så dåligt i natt,, så ja får passa på å vila på dan. hugo har lugna sig lite i magen nu, är alldeles för trångt å valsa där inne, men han försöker allt ibland ändå, älsklingen min! Igår tog ja faktis å packa väskan som ska me till bb, har fått mera samandragningar nu om dagarna, så en dag smäller de väl bara till, så de är lika bra å va förberedd =) Längtar både me glädje å nervositet!!!
Tog å vägde mig när vi va inom mamma i lör, allt som allt nu har ja gått upp 11 kg, så ja kan nog ta å lägga av me de att bebisen är liten, för endel av dom kg sitter på han, för de syns inte så mycke på själva kroppen på mig att ja lagt på mig så mycke! Me stoffe gick ja upp ca 13 kg, blir väl runt de ja hamnar på nu me, kan alltid hoppas =)

I lör va vi i stan hos vicky å per, va trevligt, denna arviden va lite grining, men de va nog pga att han håller på å få 2 tänder,, då blir dom ju så suriga, för han brukar ju inte va så han, han ler ju typ hela tiden!
Sön när vi skulle åka hem så skulle vi åka över kil, för tommy hade ringt på sommardäck på blocket, å han gubben skulle hålla av dom tills då, men när vi ringde på väg dit hade ju gubb jäveln stängt av mobilen, så vi tog en tur inom obs för å fördriva lite tid, å sen försöka få tag i han igen, men han svara inte, så vi fick åka hem utan däck,,,, fan vettu man åker ju inte över karlstad om man inte behöver, de är 15 mil extra de för oss!!! men så är de, man kan inte lita på alla inte.

Nä nu ska ja glo litt på tv, blir sängen tidigt idag tror ja, är så sliten,, Ha en fin kväll!!

PUSS...

 Stugan som ja bokat inför semestern =) =)

Kommentarer
Postat av: vic

den ena tanden har kommit igenom nu!

2009-04-14 @ 20:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0