Valborg..

Ja idag är de valborgsmässoafton då, vi ska inte gör nått särskilt, dom firar inte sånt här i norge hel, tommy är på möte han, så ja å stoffe är home alone =) Sitter å suger på en piggelin nu, å hugo försöker studdsa så gott han kan i magen, lillen min =)

Har färga håre idag, blir så fort utväxt, å så tog ja å färga över de bruna i luggen, man tröttnar så fort när man gör lite annat me håret. Idag har de vore toppen väder ute å är än!! SOMMAR säger ja bara, satt på trappen en stund förut, men satt inge bekvämt, några ute möbler har vi inte köpt än, blir de när håkon fixat här ute, blir väl nästa v som han kommer nu,,, hum... men iallafall så satt ja inte så gott så de blev inte att man va ute så länge som man skulle ha velat! Till ons ska ja till bm igen om ja inte redan fått då, men de har ja säkert inte =( himlar,, mamma fyller 50 nästa fre, tänk om han kommer då hahaha,, de vore allt en fin present de!

Va på vinger igår för tommy va hos dok en sväng, efter de gick ja jämt på cubus, hitta ett par nästan svarta leggings men dom ser ut som lite jeans aktiga, sen hitta ja två toppar som ja ska ha när lite av magen försvinner! Ska bli så skönt å slippa denna magen, den är verkligen ivägen, försökte måla tånaglarna förut, å de va ju lättare sagt än gjort... Å så känner man sig så tung, å de är man ju me, 12 extra kg på kroppen de känns allt, benen känns som bly när man går i trappan upp till toan, å ja som ränner där så ofta å då, skulle verkligen haft en toa nere!
När tommy kommer hem ska vi laga våfflor =) stoffe får va uppe längre idag för han är ju ledig imorgon!

Nej nu ska ja se på sjukhuse, hoppas nån ska föda =) alltid lika roligt å se de!

Puss från mig!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0