Söndag!

Ja då va helgen snart över då, den har gått fort, igår va vi ju borta hela dagen på dop till gullungen arvid! De va så fint så i kyrkan, dom hade de i mikaelikyrkan i stan, den ligger ju så otroligt fint där me vattnet, å vädret va ju strålande =) I kyrkan så sjöng Matihas Holmgren, å han boyfreind spela gitarr, va mycket vackert, både mysiken å killarna hihi,,
Efter kyrkan va de kaffe å tårta, va så kul å få stri litt me släkten, blir så sällan man ses, så alla vill ju stri på en gång =) när de va över där for vi å stoppa i oss en pizza på amigo jam jam,, sen bar de hem, då va malin jaggu trött!
Ja å vicky betsämde att vi skulle ses i påsk, så till lör ska vi till dom å laga påskmat å se film å mysa =)

Idag vakna ja tolv!! men va vaken vid åtta tiden i morse å tog huvevärks tabl, så sen somna ja så gott å vakna så sent, men de va nog behövligt. Annars idag har ja inte gjort så mycke, mest plockat lite här, å sen har ja legat på soffan, tommy laga midda till mig förut, fiskpinnar potatis å sås, va riktigt gott! I fre va vi i challa då, va inne å stre litt me flickorna på jobbe å så, sen åt vi på mc donalds, frida å kornelija va me å, den ungen är ju bara så söt, å så otroligt lill gammal! Efter vi ätit gick vi i affärer, ja va på babyproffs å köpte en sån skylt som man kan hänga på barnvagnen som de står hugo på, ser ut som en bilskylt liksom, sen köpte ja en nappflaska som man inte så lätt ska kunna dra i sig luft när man suger. Efter de va ja på leksaksaffären å köpte en speldosa som va i en elefantmjukis, kan säga de att de går lite i elefanter till denna lillen, sängkläderna är de me de på, å så har han några andra mjukisar i elefanter, pappa älska ju de han, å sammla på de, så de har väl bleve lite automatiskt att ja köpt de till hugo.

Sen har ja skicka efter lite små grejer från babyshop på näte, två nappar som är lite coolare, en är de döskalle på =) sen köpte ja en söt mössa till han som de står Gullunge på, å sen en mobil å ha över sängen me ollika målade träfiskar! Å så har ja skicka efter lite från apoteket me, ja man kan skicka efter därifrån =) =) Beställde en bröstpump, nagelsax, duschkräm, schampo, våtservetter, tja de va väl de, så nu börjar ja få allt som behövs, ska ha blöjor me, men de är inte så brott än då.

I fre va ja hos dok me, de gick bra, han tog å kände om huve hade fixerat sig, å han sa att de nästan va de, men jävlar va ont de gjorde när han tog de greppet för å känna om de va de! blev helt öm efter,,, Blodtrycket mitt va mycket bra, å så kolla vi mitt blodvärde, å de va å bra! så nu sjukskrev han mig till förloss datumet,, å så va de sista gången ja behövde dit i grav så länge ja inte blir sjuk då vill säga, men han sa de att får ja värkar nu är de å ringa sjukhuse. Tror han me tycker att de är skönt att ja kommit så långt å att de gott bra, han har verka lite bekymrad över hur denna grav skulle bli, men nu ser de ju mycke lovande ut då =) =) Så nu blir de bara barnmorskan för mig fram till förloss!

Nej nu ska ja gå på toa=)  sen blir de tv, ska se Mitt bröllopp i dina händer sen, tycker de är jätte kul, å ja blir SÅ sugen på å gifta mig!!

PUSS PÅ ER!!

 Har ni sett något så gulligt?!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0