Barnmorskan.

Idag hade ja tid hos barnmorskan igen då, vi prata lite om förlossningen å så eftersom de närmar sig så nu, hon trodde ja skulle få runt de datumet ja hade, för ja fick ju på dagen sist me stoffe.
Sen kolla hon mitt urin å de va helt bra!! herre gud, de va verkligen längesen, men ja har ju inte ätit tabl på typ en å en halv mån ändå, för ja har ju inge ont liksom, Sen tog hon blodtrycke å de va jätte bra, så hon sa de, du är ju verkligen helt frisk du =) många kan ju få lite problem me trycket på slutet av grav, så ja är glad att de är bra än så länge. Efter de kände hon på bebisen, han har inte fixera huve än men nästan, hon sa de att troligen kommer han inte göra de förrän förloss drar igång, men han har sjunkit bra ner ändå om de inte sitter bomfast.
Livmodern mätt 35 cm idag. Hon trodde han vog mellan 3 å 3,1/2 nu de hon kunde känna av å klämma runt han på magen, å ja som trott att detta blir en liten bebis!!! denna verkar ju bli större än va stoffe va, han vog 3040 å va 50 cm lång.
Så nu kan ja jag nog lägga bort dom sjuka tankarna, för hon vet nog va hon pratar om =)
Fick tid igen den 6, fick förs den 4, men då är tommy borta, så då tog vi en annan dag, å hon sa de att de är ju inte säkert att ja ens  kommer då heller =) för ja har kanske redan fått, å även hon sa att öppningsskedet brukar gå fortare vid andra grav =) u de hade verkligen varit skönt!!

Ska väl snart gå ut nu vi å plocka lite, men blev så trötta av å va på vinger så vi varva jämt ner lite innan, hungeri börjar ja bli me! Stoffe kommer inte hem efter skolan idag han, han ska på kallas å sen är de fotbollsträning, så här är de full rulle =) men bra att han har saker å göra tycker ja.
Blev att tommys pappa kommer till veckan istället å gräver, men de gör ju inget BARA han kommer!! ska bli gott å få lite ordning här ute!
Imorgon har vi inga planer, blir väl å greja ute, för allt blir inte klart idag, dåligt me sömn har ja fått i natt me, så orken är inte så stor nu känner ja!

Nej får väl få mig ut lite nu innan ja gör midda, Ha en underbar dag alla =)
Många kramar från mig!!!

 Vacker som en dag!! (Jämt som mor sin hihi)

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej Malin

Är inne å tittar på din blogg emmellanåt..

Stoffe va ju verkligen lik dig...

Kram Maja

2009-05-06 @ 07:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0