Pappa 54 år idag,,,

Ja idag fyller kära pappa  år (snyft) såna här dagar är riktigt jobbiga,,, har iallafall vore å tänt ljus på graven hans,, men de va riktigt dystert på kyrkogården, va ju så mycke snö, så man kunde ju knappt komma intill graven, blir bättre till våren, när man kan plantera nått fint där å så!
Idag har ja haft besök av sirpa, hon va väl här i en 3 tim tror ja, va riktigt trevligt, vi stre som bara den =) så de ska inte dröja länge tills vi ses igen, bor ju typ 20-30 min ifrån varann, inte alls långt. Hon kände på magen min när hugo knåda runt! han är ju hel vild nu för tiden, får ju nästan små sammandragningar av att han bökar så där inne! Blir nog en riktig vildbas till unge de här haha,,
Igår ringde farmor, så ja sa de till henne att vi hade tänkt komma till lör om de passa för henne, å hon blev ju så glad, är ju evigheter sen vi såg, så de blir kul! Imorgon ska ja gå å se på barnvagnen, blir loligt de =)
Inatt har ja haft så ont i huve dom gånger ja vaknat å gått på toa, inte alls gott, men tror ja spänner mig när ja ligger å sover, så de är därför, tommy låg å såg på film igår kväll, å ja somnade som en klubbad säl, men efter några tim vakna ja å va kissnödig, å då kände ja hur galen hugo va i magen, å tommy sa de att de är inte så konstigt de, så som du snarkar, stackars lillen min, gissa vilket väsen de blir för han där inne när ja gör de =)

Ska bli intressant till tor när ja ska till barnmorsken, de har kännts som hugo lagt sig me huve ner, de är som en annan känsla i magen än va de varit, så de ska bli kul å höra om hon klämmer på magen, om de är som ja tror, för dom ggr han har hicka nu på slutet, så är de längre ner i underlivet som de känns.
Sen ska ja se på paradis hotel på norsk tv3, visst de handlar typ bara om, se på mig,, å massa snusk, men de är kul ändå, gillar lite intriger å så =)

De va allt för idag de, puss på er!

 Grattis älskade pappa på dagen din!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0