Fredag.

Helg igen, vart tar dagarna vägen,,?? å denna v har ja inte haft så mycke på pogrammet heller, men ja klagar inte, dagarna får gärna flyga förbi för mig =)
Idag har ja inte gjort nått särskilt, vi körde stoffe till pappa sin förut, men annars har de vore en lugn dag här, tommy har blivit dålig han, han snorar som bara den, så han ligger på soffan här nu å sover. Så imorgon blir de nog ingen bio ändå, men de gör itte så mycke, ja ligger gärna hemma på soffan å ser på tv å =) ska köpa hem nått gott å äta imorgon å bara ha en slapp dag å mysa vi två! inte så fel de hel.

Nu har denna lille hugo lagt sig på nått konstigt vis, har knappt kunnat gå idag, för han håller på å kraffsar nere me mutt håren, å kommer åt nerver å så,, himlar =) inte alls mysigt, tror han håller på å vänder sig än ja, han hade nog inte lagt huve ner för å stanna där resen av grav, men ja har läst de, att som andragångföderska så lägger dom sig inte ner förrän på slutet av grav, kan göra, så här snurras de nog runt än, känner de väl på hickan som han har, ena taget är de långt ner i underlivet på mig, å andra ggr är de mera uppe me revbenen, men bara han har lagt sig rätt tills ja ska föda så blir ja nöjd =)
Mamman skrev de igår at hon köpt present till hugo =) som ja ska få när han kommit, så himla kul tycker ja!!
Är så sugen på nått gott å äta ja,, men vad! har både glass å kakor, men de är inte de de suger efter,,, får spana i kylskåpe å se va som finns. Undra va som går på denna tven idag, brukar aldrig va nått ba på fre kvällar,, så synd!

Nu ska ja fixa nått å käka, ha en underbar helg!             Puss på er =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0