Helg igen =)

Gott gott gott,, tiden rullar på i full fart, 67 dar kvar idag till den stora dagen! Idag låg ja till nästan halv tolv, fasen man sover ju så dåligt på natten,, vet inte hur ja ska ligga ja, har så otrolig kramp i benen på morgon sidan, att ja knappt kan röra dom, jobbigt,, så då blir de att man ligger lite längre på förmiddan.
Såg på 20 vs 40 på tv norge igår, den gutten va verkligen tjäck asså =) bruna ögon å mörkt hår mmmm,, men han slår ju inte min goding då, ändå om han har blå ögon å mellan blondt hår, han är den vackraste å underbaraste som finns ändå!!!! vi passar som handen i hansken =) nog om han, men den serien tycker ja är lite rolig faktis, många av dom i 40 års ålder som ser riktigt bra ut, så man behöver inte va så rädd att man närmar sig 30 me storm steg,, man kan se bra ut som 30, 40, ja å ännu äldre, man blir så gammal som man gör sig, så är de bara! Ska bli intressant iallafall å se vem han kommer välja i slut ändan, 20 el 40!

Idag blir de jämt kålsoppa me kött hemma hos oss, visst de är martens mat haha, men ja blev så sjukt sugen på de, så de blir de me varma baguetter till, jammm..
Idag ska stoffe till far sin, så vi ska mötas kl 6 vid gränsen.
Nu har denna hunden börjat löpa å, de är så jobbigt, för de droppar blod hela tiden från henne,, gjorde ett par trosor till henne här om dan, men tror ni hon gilla å ha på sig de, nej du! dom skulle av ja, så de gick inte, men ja försökte iallafall. tog en bild av henne så ni ska få se hihi,,,


Nu ska vi spisa soppa här, vi hörs snart igen, ha en super duper helg allihop =)

 Stumpan i sina fina trosor, haha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0