Tisdag!

Ja då vare tisdag då, sitter här i soffan själv å väntar på att tommy ska komma hem, han är på möte, han ska göra hyllorna som vi ska ha över skötbordet sen =) Igår gjorde han själva skötbordet, blev riktigt bra, så ja ska ta å betsa de gråsvart när allt är klart, sängen ska oxå få den färgen, vill ju att de ska matcha =)
Igår kände ja att nu vill ja inte ha tjock rak lugg mera, så ja har tid nu på tor hos heidi, så hon ska få tunna ut den lite tänkte ja å kanske snedda den litt, kul me lite förändring, ändå om de bara är luggen, de andra håre får ho itte röra =) de håller ja på å sparar för fullt, topparna är säkert i behöv för en klipp, men ja väntar allt litt me de ändå ja, tycker inte de ser så hemskt ut.

Vi hade ju tänkt på bio på vinger till lör, men filmen gick visst inte där då ändå,, så vi får se om den kanske går på nått annat ställe, el om vi bara åker ut å äter nått got el så! Nästa helg åker vi till tommys syster på lör, å sover tills på sön, dom bor en 2 tim här ifrån, ser fram emot de, inte så ofta man ses när dom bor så långt undan,,,
Helgen efter de igen då är de dop på lille arvid, el lille å lille, han är väl tämligen stor nu! Vet inte va ja ska ha på mig då ja, blir väl å investera i nått nytt =) får spana på vinger, har ju endel fint på cubus nu som kommit in, men vi får se va de blir, nått ska ja nog hitta! Ska se om ja ser nått snyggt till tommy me, fin byxor har han, men nått frächt å ha över kanske =)
Gud för denna katten alltså, har släppt ut henne nu, de är ju faktis sol å inte alls kallt, men ändå så är de å bara sitta på denna himmla trappen å skrika! blir så irriterad över sånt ja, vi bor faktis på landet, å ja skaffa inte nån katt för å ha inne hela tiden!! aja så är de me de,,,
Nu ringde tommy så nu va han påväg hem =) Ska ta mig ett päron ja, gud va gott de är, om dom inte är för hårda el för mjuka då vill säga!

Ja ska ta kort på skötbordet så fort ja har fått betsa de å så, så får ni se =)
Ha en super fin dag=) PUSS PUSS,,


 Typ en liknande sån här lugg vill ja ha, men vi får se va hon får till!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0