Barnvagn =)

Idag har vi vore hos grannen å sett på barnvagnen, gud ja blev verkligen hel nöjd, ja visste ju att den borde va fin liksom, för ganska ny är den ju me, men ja hade inte vågat tro att den va så fin! å så är de bilbarnstol som hör ihop me kärran liksom , samma färger å allt, å som man kan spänna fast i vagnen å köra me =) riktigt modern grej, hon skulle skicka me instruktion så ja hade de, tror nog de kan behövas haha,,, Men iallafall så va den ljus å mörkgrå, me röda kanter liksom, skulle få köpa den för 800 bara! Men den kunde bara stå där tills ja skulle ha, å de är ju bra, för här är de så trångt ändå överallt!

Idag va eli en tur här å hälsa på, visa fram kläderna ja köpt till hugo =) hon sa de att mera kommer de allt bli, för hon kommer nog shoppa endel, för de va så längesen dom haft en liten en i familjen, så de skulle bli så kul =)
bebis kläder är ju så gulliga me, man blir helt sjuk när man ser dom,,, Ska ju till vinger imorgon till bm så då ska ja jämt kolla efter nån mössa  till hugo å så. Mamma skrev till mig en dag å fråga vilken storlek ja ville att hon skulle köpa till hugo, de är så kul när även andra börjar planerar nu, för då verkligen fattar man att snart har vi han här!

Är så gott å tänka på de, att nu är de typ en å en halv mån till de är helt ok å få bebisen, för de är ju normalt å även få 2v förtidigt, å ja blir så glad när ja tänker på de, att ja kommit så långt, en å en halv mån är ju ingenting...
För han får mer än gärna komma 2v förtidigt, än att ja ska gå över, men de spörs å se, han kommer när han är redo =) men han är verkligen efterlängtad av oss här, vi glädjer oss så för å få se han =)

Idag laga ja potatisgratäng me bacon bitar i, å sallad till, mycket gott! Blev endel kvar som ja ska värma nu sen tänkte ja. Mat är ju bara så gott!!! Till lör blir de väl midda hos farmora =) allt smakar så himla gott bort!

Nu blir de å glo på tv ett tag, ha en fin fin kväll, så hörs vi snart igen! puss puss.

 Lilla jag idag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0