Fredag.

Ja då va de helg igen då. Idag har vi vore på vinger , har fixa lite julklappar, men hann bara köpa tre st för ja är så kräsen på grejer, vill verkligen ge jätte fina julklappar, inte bara köpa nått för å köpa som många faktis gör... har fixa till stoffe nu då, han har önska sig ett nintendo ds så himla mycke så då fick de ju bli de då, snäll som ja är!! =) så då är de klappat å klart iallafall. Sen köpte ja en ny tröja till stoffe som han ska ha på julavslutningen på skolan, han har stree om en jumper me rutor, ni vet sånna mera gubb jumprar liksom, vi har massor me sånna på dressmann, men ja hitta en jätte snygg till han på hm, röd grå å mörkblå, gissa om han blev glad när han fick den förut, Å de är ju precis en sån ja ville ha skrek han nästan! herre gud att en kille kan va så glad i kläder =) hahaha, men de gör ju mig glad så klart! tihi =) Ja å tommy köpte oss me en julklapp idag ihop, en 37 tums platt tv, har velat ha de länge nu, å nästan alla har ju de! så de fick bli vår julklapp, dom kostar ju som sagt några tusen =) tommy håller på å kopplar i den nu.

Kl två idag hade ja tid hos dok, bara på sån konroll, men han va ju försenad så ja kom in kl tjugo i tre,, kul! men ,men, iallafall så hade han fått svar på urin odlingen, de visade sig att ja hade stafolockoker el va de heter i urine, å den bakterien va resestent mot den penicelin sorten ja äter, så nu har ja fått en annan som ska hjälpa mot den bakterien, så vi får hålla tummarna på de! sen kolla han blodtrycket å de va bara bra, å så hörde vi på hjärt ljudet å de va bra, men de kollar ja ju typ var dag själv me =) så till mån ska ja jämt ner för å ta endel blodprover å så. annars så blev ja sjukskriven så klart, de ska ja ju va hela grav me så, han skrev lite mer utförligt till försäk kassan om varför ja inte kan jobba, så får vi se va dom säger.

Har laga pasta å skink sallad som vi ska mysa me nu snart å varma baguetter till! de blir gott de framför den nya teven som vi ska inviga hihi =)

Men ha en så mysig kväll gott folk så hörs vi av imorgon =)

BAMSE KRAMAR!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0