Lilla julafton,,

Ja idag är de dan före doppar dan! å förlåt mig att ja är så dryg me å skriva, men humöret har inte vore de bästa på några dar, va hos dok i fre å lämna urin prov för å se om inf va borta, men nej då! de va den ju inte, så ja ska käka penicelin i ca 3 v till! inte konstigt man blir lite uppgiven på allt,,,, men men va gör man. Sen har ja haft lite ont i bäcknet å ljumskarna, så troligen är de lite foglossning på gång,,, klart de, ja ska ju få allt! men ja säger de, att de är värt de till varje pris bara ja får behålla min kära bebis! Men nu har ja gått in i v 21 å de närmar sig sakta men säkert att om den skulle födas förtidigt så kan den kanske överleva, men vill ju så klart att den stannar så länge den ska.

Idag har vi vore å bytt julklappar me tommys familj, ska ju inte fira me dom i år, utan vi ska till mamma, de bestämde ja typ nån v efter pappa gick bort, att i år vill ja va me mamma, blir första julen som min pappa inte är i livet, å de känns väldigt konstigt, va me hans grav igår å hade me elektriska ljus som lyser i 3 dar så då vet ja att nu har han ljus å även imorgon på julafton! 

Ser så fram emot julmaten imorgon, ska äta så ja spricker =) å allt smakar så bra hos mamma me! Nu ska ja se om de är nån julfilm på tven, så ja får lite julstämmning =)

Men god jul på er alla å ha en underbar dag imorgon me mat å klappar! Skriver så fort ja har ork å tiden ;)

KRAM.

GOD JUL ÄLSKADE PAPPA ( en liten bild till min far som älskade elefanter)


Kommentarer
Postat av: Heidi

God jul Malin... Ha en fin julefeiring med familien..

2008-12-24 @ 00:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0