Nedstämd..

Ja  de har ja vore i flera dar nu,, de är så jobbigt, ja vill va glad istället!! Ett två tre så rinner tårarna, går å är ständigt nervös över att något ska gå fel me bebisen, vill på detta ultraljudet NU!! så ja får se att den har växt som den ska å att den lever. Men just nu känns 2 veckor som mycket lång tid :( Illamåendet har sakta men säkert komme tillbaka å, de hade ju börja blivit bra, men nu smakar allt skit igen å ja mår ständigt illa, mycke störande. Vakan me nackspärr idag å, jätte kul, kan knappt vrida på huve :( alltså gud va ja gnäller!!! men de är absolut inge kul å vara mig nu, nån som vill byta??
Idag har ja äntligen fått papper från försäkringskassan som ja skulle fylla i, inte en dag förtidigt om ja säger så! men nu är de postat å klart, så då är de upp till dom å avgöra om dom tycker att ja ska få sjukpening! Men ja överlever  nog ändå, de drabbar ingen fattig, som ja å tommy brukar säga haha =)
Ja å tommy har sett en soffa vi vill ha, en 3 sitts å 2 sitts, den är i tyg den me, men den va billig, å den  vi har nu är så dassig i färgen, den andra va mörkare å de tycker ja är bra, så vi får se va vi gör =)
Å är så sugen på nått, men svårt å komma på vad när de ska smaka så ont,, åt mos å falukorv å brunsås å kokta grönsker me lingon till midda, de va gott jämt när ja åt de, men sen smaka de skit,,,
Tycker de är så himla tomt utan pappa i mitt liv, de går så upp å ner detta är ca ett halv år sen han gick bort men de känns som igår,, så svårt å fatta, ibland när ja blundar så kan ja se han hur han såg ut där han låg i sin kista när ja va å såg på han, han va så fin å allt såg så fridfullt ut, men ändå overkligt, hade bara lust å ta å skaka på han så han vakan igen, han såg verkligen inte dö ut, ändå hade han vore de i typ 3 v innan ja fick se han, så ja trodde att han skulle se helt för jäv ut rent ut sagt, men nej då inte min pappa, han va lika brun han som han brukar va, såg ut som han bara sov,,, :( å min älskade älskade pappa, om du bara visste va ja saknar dig! 

Älskar dig pappa!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Synd att du ska va dålig. Hoppas det ordnar upp sig.

Fint kort på pappa, förstår att du saknar honom.

Kram

2008-11-18 @ 21:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0