Bil.

Nu har vi sett en bil som verkar ok, en opel omega kombi, den är mörk grön årsmodell 94, inte den nyaste men,, den såg jävla bra ut! kosta inte mycke hel! å så va de aoutomat =) hur skönt är inte de å köra, ska väl iväg å se på den imorgon så får vi se, vi ska ju sälja min golf me, hade tänkt å göra de före vi köpte en annan, men denna va så billig å verka bra till de prise så då får vi heller sälja golfen efter istället. Vore så kul me ny större bil!!!

Idag har vi möblera om på stoffes rum å gjort fint =) blev jätte bra! skruva ju upp ny garderob där, men dom till vårat rum har vi inte montera upp än, men ja har fått upp dom nya gardinerna iallafall! å nu har ja flytta in i mitt sovrum igen,va lite ovant å sova där, men ja blir väl van =)

Laga chokladkaka förut som ja ska ta en bit av nu sen till tven, men först får de nog bli en varm macka! Gud i dag har hugo verkligen haft hålligång i magen! låg i soffan förut å magen verkligen peka åt alla håll! så himla kul å se på =) Ser så fram emot å få träffa denna lilla killen på utsidan, ja kommer pussa hjäl han =) Har börja små kika på säng å lite sånt till han, men säng tror ja faktis att ja åker å köper på ikea. barnvagn ska ja å se på hos grannen, hon hade en nyare som hon haft till sin sista nu, den va ljus grå å mörk grå, å så va de bilsäte till, tror de kan bli bra de!
Till lör ska vi åka å hälsa på mamma, ska bjuda dom på pizza tänkte ja, faro fyller på tis så ja tänkte fira han lite.
Köpte några små prylar på jysk när vi va där, har ställt de på köksbordet, de blev jätte bra, har tatt bild på de så ni ska få se =)

Ska ordna lite mat nu ja, men vi hörs snart igen! ha de bra =)

 Ett sött fat me doft ljus!       Ljustakar som hör till fatet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0