Sliten.

Ja idag tror ja inte ja kommer vakna till alls, är så trött, men tror ja har blivit dålig i magen me, magen är så orolig å ränner endel på dass, å ja har ju hafr problem me trög mage, så de stämmer inte, men de är ju nån dret som går nu...
Idag har vi jämt vore i torsby å handla lite, hade så svårt för å gå där inne på affären, för denna roliga bebisen hade nog lagt sig så gott på min urin blåsa, å låg å klämde både på den å nerverna där nere, mycke obehagligt tycker ja.
Riktigt dret väder va de idag iallafall, bilen kana åt alla håll! Tommys mamma ringde förut å berätta att tommys pappa hade åkt av vägen, men de va inget jätte allvarligt så, men dom va på sjukhuse för han hade så ont i ryggen, så dom skulle röntga han, å de visa sig att de va nått som va i kläm el va de va, men de skulle bli bättre om han va i rörelse, så de tyckte nog han va bra, för han måste ju jobba hela tiden, de går ju inte å va hemma å vila liksom!

Tommy är på öving han, stoffe glor på tv, å ja har tråkigt, väldigt rastlös om dagarna, känns inte som ja lever liksom, ja går bara runt å ruvar på ett ägg å måste ta de lungt, gissa va gottt de ska bli å börja leva igen sen!! längtar så =) tommy sa de till mig igår, att han tycker ja är duktig som orkar stå ut me de här, men man har ju inge vidare val då.. men idag är de 111 dar kvar, ska bli kul när man kan börja ha nedräkning från 100!
Idag käka vi panerad fisk, potatis, smögen sås å sallad! mycket mycket gott! imorgon vill ja nog ha lasange igen =) Känner mig inte så mat fixerad längre som ja va ett tag, då va de bara mat i huve på mig, lite gott att de släppt faktist!
Har en katt som ligger å busar här nu å ska ta mina fingrar när ja skriver haha,, tokig! Ska snart se på topp model nu ja, fördriva tiden lite, gott att de snart är natta! imorgon är ja i v24 plus 4 jihooo så glad för var dag som går!! Tror lillen sover nu i magen för de är väldigt stilla där inne.

Nå ja de va allt för i dag, ha de gott folket! pöss =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0