2 dagar kvar!!

Ja idag har ja gjort 40 v, men de är till tis ja har förloss datumet! Men ingen hugo verkar vilja komma ut än, känner inget som liksom tyder på de HIMLAR,,, Försöker va uppe å gå å greja så mycke ja orkar för å hjälpa de på vägen, men tror inte de har nån vidare invärkan, han kommer väl när han vill! Skulle inte förvåna mig om ja går över,, tråkigt!!!

Ja i fre va vi å fira mamma då, va mysigt, vi fick laxfile å potatis å kokta grönsaker, mycke gott, sen efter de blev de tårtor å kakor =) trodde ja skulle spy på vägen hem! Mormor va å där, så då fick ja stri me henne,, hon tyckte synd om mig nu när magen är så stor å tung å bära på =( inge kul längre, känns som ja blir surare å surare för var dag som går,,,, så himla trött på detta nu så ja blir jämt folk ilsken!

Igår for vi en sväng på marten på vinger då,, köpte inte så mycke, för marten i norge är inte alls de samma som i sve! Stoffe köpte ett halsband me märkat av ett fotbollslag på, ja å tommy köpte oss korv, riktig go snacks korv!!
När vi hade varit där så for vi på plantasjen, där köpte vi häck till ca 10 m här ute, blir väl mer efter hand, men de kostar en slant å handla sånt! köpte även lite blommor som ja ska planetra i en gammal trä skottkärra ja har här ute, tror de kan bli väldigt mysigt =) Nästa gång vi ska dit så ska vi handla syren träd, de är ju så fint, å luktar så gott!
Stoffe köpte sig lite frö han av olika slag, paprika morot ärtebocker gräslök å så, som han ska få ha ett eget litet lande som han kan plantera å dona i, han tycker ju sånt är så kul!
Sen köpte vi solros frö som vi ska så, de är ju me väldigt fina blommor!

Tommy är sugen på å börja göra verandan redan i år han, så de blir nog de, hade ju varit kul då å få de, de kommer verkligen förhöja utseendet här på hela stället, då kan ja ha utemöblerna på de! Ska ju så gräsmatta här ute nu så de dröjer ju ett tag innan man kan gå el ställa möblena på den ändå, så då blir de ju bra me en veranda =) men vi får se hur de blir.

U va trött ja är på detta grå vädret då, nu kan de gärna få bli sol igen så man kanske blir på lite bättre humör! För de är ja verkligen inte idag,, känner mig så sur så ja har lust å klappa till nån,, bäst å bara hålla sig undan mig idag, stör mig bara ja hör nån andas i min närhet!!

Nä nu orkar ja inte skriva mera,, men vi hörs av snart igen...
Puss på er ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0