2 dar på övertid...

Fasen va drygt de är å gå över tiden då,,,, å ja har bara gått över 2 dar i dag, de är ju inte så mycke liksom, men de känns som man har vore gravid så länge nu!! Å ja som i början läste om prematur bebisar, för ja va övertygad på att ja skulle få förtidigt, men nej du =) denna hugon går på övertid han, Snäl då som stannat där inne hela tiden, men nu får han ju gärna komma då =) =)

Va hos bm idag då, å allt va bra, hon gjorde en gyn undersökning på mig för å se om livmodertappen börjat mogna, å de hade den, ja va öppen 1 cm, men den va fortfarande bakåt lutad, så hon sa de, att de blir nog ingen födsel idag, men kanske i loppet av helgen! Ni ska se att denna ploppar väl ut till 17 maj, på pappas dödsdag! Himlar, de vill ja verkligen inte, att hugo ska fylla år på den dan,,, men vi får se va som sker!

Igår va ja ute å platera blommor i den gamla skottkärran =) de blev fint! Lite ovant å ha blommor här ute, men så kul =) =) äntligen behöver man inte skämmas så över sin tomt!
Köpte bubbar på affären förut som vi ska käka när killarna kommer hem från fotbollsträningen, blir gott de! Mina första för i år. Himlar va bebis sjuk ja ÄR,,,,, Känns som man ska bli galen i tager. Men snart så!!

Imorgon ska stoffe till micke, vi åker ända till challa imorgon för ja ska jämt inom jobbe en sväng: Men stoffe kommer hem redan på lör kväll denna gången, för han ska va me å fira 17 maj!
Ja då har de redan gått ett år sen pappa gick bort, gud va tiden har gott fort, men man har ju haft denna graviditeten å fokuserat på nu i 9 mån, så man har liksom inte tänkt så mycke på att han inte finns, visst ja tänker ju på han typ var dag, men man har ju inte grävt ner sig liksom, för man har haft mycke annat i huve. Men på sön om ja inte är på bb, så ska ja åka till hans grav iallafall.

Tja har väl inte så mycke mer på hjärtat, jo den där baby tickern som ja har på denna sidan har börja räknat åt andra hållet nu, står att ja har 2 dar kvar å de stämmer inte, de är 2 dar på plus nu =) ska ta bort den, men tommy måste hjälpa mig, för ja vet inte hur man gör =)

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen =)
Puss..

 Så ser de ut me häcken å blommorna =) ser bättre ut live!! Ska bli gräs där me i snar framtid ; )

Kommentarer
Postat av: Anonym

gud va fint ni fått det!!

2009-05-14 @ 18:31:27
Postat av: Liv

Ja gud va fint det blev!!=)

2009-05-14 @ 23:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0