Hugo!


Ja nu har ja äntligen fått min älskade hugo som ja väntat på så länge! Han kom kl 09,05 lör den 16 maj!
Mina värkar började kl 23,00 kvällen innan, tommy va inte hemma för han skulle till vinger å sälja våran golf, men ja hade hans mamma här så ja skulle slippa va själv, men värkarna hade inte börjat ordentligt innan han for, för då hade han ju aldrig åkt... Men iallafall så tog de sin tid på vinger så till slut fick ja ringa till han å höra om han snart va på väg hem, för då började ja få kraftigt ont! Eli ringde ner till förloss åt mig å hörde om ja skulle komma in, å de tyckte dom, så när kl va 02,00 så kom vi in på förlossningen, ja va redan öppen 5cm då, å rätt töjbar, å barnm sa de att när de är andra barnet så räcker de å va öppen runt 7 till 8 cm!

Men allt tog sin tid ändå, värkarna va lite oregelbundna, å kraften i dom höll inte i sig så länge, så ja fick akupunktur 2 ggr, för å få igång starkare värkar, men de funka inte, så till slut fick ja dropp som skulle få igång dom.
Så när kl va runt halv åtta kom krystvärkarna, gjorde så ont =( de enda ja hade som smärtlindring va lustgasen, men den skulle ja inte ta när ja skulle krysta, så då hade ja inte nått! Så gissa om de kändes,,,
Sen va de som en kant uppe i livmoderhalsen som hugo hade svårt å komma över me huve,, krångla me de jätte länge, men till slut gick de. Så när kl va 09,05 så ploppa hugo min ut!!!
Gissa om ja va glad =) =) ÄNTLIGEN..... Så himla skönt å va klar me förloss!!!
Men himmel va ont ja haft efteråt mellan benen å i rumpan =( de är liksom inte över bara för att själva förloss är de, de ska göra ont så länge efter me. Å dessa himla puppera har varit så onda me, trodde dom skulle exoloder där en sväng!! Men nu har mjälken runnit till, å dom har mjukna upp sig =)

Här hemma rullar de på me matning å byta blöjer å sånt om dagarna nu, känner mig sliten, men får väl snart mina krafter igen. Hugo har haft lite ont i magen, så vi har köpt droppar till han, tror dom funkar lite, för han klara då prompa å så nu. Mammas lilla pojk!
Nu ligger pappa tommy å hugo bredvid varann här i sängen å sover, så söta så. Ska snart äta lite bubbar ja =) jamjam,, är väl typ de enda ja är sugen på. Har knapt matlust nu för tiden, men den kommer väl snart den me!

Ja de va några rader de, får se när ja skriver igen, har lite annat å göra om dagarna nu ;o) men de dröjer nog inte så länge till!! Ha de gott.
Puss puss..

Gull ungen min =o)


Kommentarer
Postat av: Bettan

Vilken söt liten kille!!!!

Grattis igen till er bägge.

2009-05-26 @ 23:21:39
Postat av: Heidi

Gratulerer med en nyyyyydelig gutt.. Så gøy å lese om fødselen din. Den gikk jo kjempefint... Nå får dere kose dere masse med Hugo.. nyyyydelig gutt det ;)

2009-05-27 @ 21:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0