Onsdag!

Idag har vi vore på vinger, ja hade tid hos barnmorskan kl 14, så vi for ner lite tidigare för vi skulle å se på lite buskar å träd på plantagen först! Vi hittade kärsbärsträden, men buskar va inte lika lätt å veta vilka man ska ha, så vi ska kolla litt på nätet å så innan vi köper de!
Se blir de å köpa gräsfrö me å så,, men fasen va dyrt sånt är,,, för GRÄS!! men men,, gräs ska ja ha, så kosta va de kosta vill! =) Hos bm gick de bra, allt va som de skulle både me mig å den lille =) han fick nått himla ståll ryck i magen på väg in, så ja kunde knappt gå, himmel va äckligt de kändes mellan benen, trodde nästan han va på väg ut där ett tag! Vi va även på cubus me, å köpte nya kläder till stoffe som han ska ha på 17 maj, å skolavslutningen! riktigt fina, blev ett par tuffa jeans, å en snygg cool kortarmad,  å en svart kofta me blixt lås! tror de blir riktigt bra =)

Ja,, jag va å köpte mig en data me, den hade kosta 6500 men vi betala 4000 pga att de är va en utställnings vara,, skärmen va faktis större på den än den ja har nu, nu menar ja inte den lilla minin, men den stora! tror de blir bra me den ja! Idag käka vi riktig god mat här hemma, vet inte om ni hört om nått som heter römmegröt, de är jätte gott, till de har man nått som heter spekeskinka å flattbröd, låter kanske konstigt, men de är nått dom äter här i norge å ja gillar de skarpt!! Köpte en bit vatten melon på affären me förut, den har ja gömt å ska äta sen när stoffe lagt sig, låter väl taskigt, men han är på bio nu han me bestemor, å han får nog sin dos me godis där, så de går ingen nöd på han tycker ja!!

Imorgon ska stoffe sova på skolan, dom ska ha disco å grejer! de blir nog kul de =) har köpt dricka å chips till han som han ska ha me! Hoppas de blir fint väder imorgon me, då ska ja gå ut,, är så kul å gå ut här nu för de har ju blivit så fint på våran tomt!!! snart blir de å köpa utemöbler me =) Kuligt!!

Ja de va väl allt för idag, nu ska ja snart se på sjukhuse! Blir väl inge lost idag tror ja.

Ha en nice kväll så höres vi =) =)
Puss....

 Bebismage hela 39 v!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0